TUDOSE: "Aş vrea ca orice român care se duce la spital să beneficieze de tot ce are dreptul"

Vlad Dobrea
Politică / 9 ianuarie 2018

Mihai Tudose

Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a afirmat astăzi că vrea ca orice român care se duce la spital să beneficieze de tot ce are dreptul, acest lucru nefiind "o pomană".

Şeful Executivului a făcut aceste afirmaţii la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 de aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică).

"Este un pas pentru normalitate, nu este un eveniment extraordinar. Aş vrea ca aceste lucruri să nu mai fie evenimente extraordinare şi ca orice român, care se duce la spitalul cel mai apropiat de locul unde locuieşte sau i s-a întâmplat un necaz, să beneficieze de tot ceea ce are dreptul să beneficieze. Nu este o pomană. Statul este obligat. Suntem cu toţii obligaţi - şi noi, Guvernul, şi dumneavoastră, reprezentanţii autorităţilor publice locale, preşedinţi de consilii judeţene sau primari - să punem la dispoziţie oamenilor pe care îi reprezentăm tot ceea ce înseamnă protecţia şi ajutorul statului şi în domeniul sănătăţii", le-a transmis Tudose participanţilor la eveniment, anunţă News.ro.

El a precizat că "adevăraţii beneficiari" ai acestor aparate sunt românii, adăugând că cele trei priorităţi mari ale României sunt infrastructura, educaţia şi sănătatea.

Totodată, premierul Tudose l-a felicitat pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, pentru lucrurile pe care le-a făcut de când ocupă acest portofoliu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Tot respectul pentru premier. Este timpul sa ne trezim. Sistemul este la pamant. Se cheltuiesc anual 7 mld de euro in sanatate si nu se vede nimic. Se moare de la o simpla apendicita de parca ne-am fi intors in perioada interbelica.

    Lasati vrajelile cu cele 7 spitale regionale care nu vor fi construite nici in 30 de ani si renovati si igienizati toate spitalele judetene pe care le avem deja. Hai sa lasam lucrarile faraonice si sa ne apucam sa reparam ca lumea ceea ce avem deja. Mariti in continuare salariile din sanatate, medici ,asistente. Nu avem alta solutie. Daca incepem azi poate o sa vedem ceva rezultate in 5-10 ani.  

    1. Bun mesajul tau electoral. Problema e ca pe aceleasi idei a cistigat PSD si nu au facut nimic. Din toate aparatele achizionate fiecare prin semnatura si-a tras partea. Nu stiu cit a luat Tudose dar daca-l aresteaza si pe el astazi DNA o sa vedem cam ce a luat in 5 - 10 ani. Asta daca nu moare si trebui sa cheltuie copii lui ce a furat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb