UCRAINA: Zelenski mulţumeşte UE pentru sancţiunile impuse Rusiei şi cere mai multe

G.D.
Internaţional / 1 iunie 2022

Zelenski mulţumeşte UE pentru sancţiunile impuse Rusiei şi cere mai multe

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulţumit UE pentru al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Moscovei, reînnoind totodată apelurile ca Bruxellesul să impună Rusiei măsuri şi mai dure pentru invazia Ucrainei, relatează astăzi DPA, conform Agerpres.

Un al şaptelea pachet ar fi necesar odată ce termenii celui de-al şaselea vor fi implementaţi, a declarat Zelenski într-un mesaj video difuzat ieri seară.

"La final (...), nu ar trebui să existe legături economice semnificative deloc între lumea liberă şi statul terorist", a subliniat el.

"Vom lucra la noi restricţii împotriva Rusiei pentru acest război", a adăugat el.

Datorită boicotului petrolier planificat de UE, Rusia pierde "zeci de miliarde de euro" care nu mai pot fi folosiţi pentru a finanţa teroarea, a spus Zelenski.

Un embargou complet asupra petrolului rusesc ar ajuta de asemenea ţările UE în tranziţia lor spre energii regenerabile, potrivit lui Zelenski. Rusia, pe de altă parte, din cauza incapacităţii sale de adaptare, ar avea de suferit economic şi va deveni şi mai izolată, a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Zelenscki esti un sabotor si tradator... Ai bagat Ukraina intre razboi cu Russia si acum iti este frica de ce o sa patesti...

    1. A băgat Ucraina în război și acum trebuie sa sufere o planeta intreaga pentru ambițiile unui dictator

      Astia care lucrati pe la ambasadele rusilor, fiti si voi atenti cand va da google translate-ul UKraina cu K si RuSSia cu dublu S, se vede de la o posta ca nu sunteti romani, Mujicilor!!!

      PUTIN SPUS , UN DICTATOR !!! SE CREDE UN SEMI - ZEU , S-AU UN ZEU : CRITICA , TIPA , INSULTA , BATJOCORESTE ORICE TARA DE PE GLOBUL PAMANTESC , CARE I SE PARE LUI CA NU ZICE CA EL !!! CARE NU SE SUPUNE SFATURILOR LUI !!! CERINTELOR LUI !!! PUR SI SIMPLU , ORDINELOR LUI !!! A AJUNS SA DEA ORDINE ORISICUI , DE PE PLANETA '''''''''''' PAMANT ''''''' !!! A JIGNIT ISRAELUL !!! A JIGNIT OCCIDENTUL , NU IN TOTALITATEA LUI , DEOCAMDATA , DOAT TARILE CARE I SE PAR LUI , CA NU JUDECA CA EL !!!!!!!! LE SOMEAZA , CA SA-I TRIMITA LUI , ARMAMENT DE TOATE FELURILE !!! INTARATA PE TOATA OMENIREA , CA SA NAVALEASCA CU TRUPE PESTE RUSIA , DUPA MODELUL : DACA PLANGE MAMA , SA PLANGA SI MA-TA !!!!!!! DACA MOARE MAMA , SA MOARA SI MA-TA !!! DACA MOARE FI-MEA , SA MOARA SI FII-TA !!!!!!!!!!!! AR JUCA DE BUCURIE , SI AR UMBLA BEAT 1 SAPTAMANA , DACA AR INCEPE CU ADEVARAT , UN ALT RAZBOI MONDIAL !!!!!!!!!!! LUI , AI CONVINE , STA PITIT IN SUBTERANE , ZBIARA , SI DA ORDINE DE ACOLO !!!!!!!!!! CARE E SA MOARA , SA MOARA !!!! CITI V-OR MURI , CU ATAT MAI BINE PENTRU EL !!!!!!!!!!!! STIE TOATA OMENIREA , CA PUTIN E NEBUN !!! DAR EL , EL E SANATOS - FOC , NU-I ASA ??????? VA LAS PE VOI , SA JUDECATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      BINE CA AM DAT SI DE TINE , TOVARASE DE LA nr 1.2. !!! CE SPUI TU , DE ROMANI , CA NU INTELEG PREA BINE ??? ESTI DESTUL DE BUN , CA SA MA LUMINEZI ??? CE INTELEG EU , DIN INTELEAPTA TA CUVANTARE ??? CA , DACA CINEVA , NU-L PUPA IN FUND PE PITIC , SI TARA LUI , NU E '''''' ROMAN '''''' ??? DE CAND ESTI TU , PARTIZANUL UNEI TARI , CARE NE-A FURAT O MARE PARTE DIN TERITORII , SI A SPUS DESPRE NOI , CU NICI 2 LUNI DE ZILE INAINTE CA FRATII LOR , CINSTITII RUSI , SI AIA , ALTI SEMI - SALBATICI , SA NAVALEASCA PESTE EI , CA '''''' ROMANIA A NAVALIT PESTE PAMANTURILE SFINTE , ALE TARII NOASTRE SI NE-A ATACAT MILITAR ''''''' ????????????? MAI TII MINTE , S-AU BOALA '''''' ALTSCHAIMERR '''''' S-A ASEZAT PESTE TINE ??? DE CAND TE DOARE PE TINE , DE BANDITII ASTIA , NUMITI UCRAINIENII ????????? SCOLA-TE , SPALA-TE BINE PE OCHI CU MULTA , FOARTE MULTA APA RECE , SI DUPA AIA , GANDESTE IAR !!! CINE SANT EU ??? CINE SANT EI ??? CE VREAU EU ??? CE VOR EI ??? DE CE MA BAG EU , IN RAHATUL ASTA ??? MA PRIVESTE , S-AU NU MA PRIVESTE ??? CASTIG CEVA , S-AU NU CASTIG ??? SANT SANATOS LA CAP , S-AU NU SANT ???????????????????? AIA , INTREABA-TE , CINSTIT OMULET , DE LA nr 1.2. !!!!!!!!!!!!! TU , CE ZICI ????????????

      Io cred că troll-ul ești tu. Indiferent de articol, vii cu același comentariu copy-paste care n-are nicio legătură cu subiectul și n-aduce niciun argument.

      Daca si rusnacul scrie Ukraina si Russia peste tot, mi-e lene sa-i tot schimb comentariul. Ale voastre sunt oricum pro rusia, mujicilor!

      STATY, esti praf ca de obicei si nu intelegi nimic, iti patineaza neuronul!!!

      Ce trebuie sa inteleaga?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb