Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat şi reamenajat în Oradea

F.D.
Companii / 20 iulie 2022

Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat şi reamenajat în Oradea

Un nou magazin al companiei Altex a fost modernizat şi reamenajat. Media Galaxy, din complexul comercial Lotus din Oradea, şi-a extins suprafaţa comercială, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, de mâine, orădenii sunt aşteptaţi într-o atmosferă festivă cu o gamă largă de produse şi servicii şi o experienţă instore îmbunătăţită, într-un spaţiu comercial extins, de peste 2.800 mp de tehnologie.

"Magazinele Media Galaxy se identifică cu tehnologia de ultimă generaţie, iar din acest motiv ne-am propus să oferim clienţilor o experienţă completă de cumpărături, dar şi o suprafaţă comercială mai mare. Continuăm strategia de modernizare şi retehnologizare a magazinelor Altex şi Media Galaxy pentru că ne-am propus să reprezentăm un etalon în retailul românesc. Din 21 iulie, îi aşteptăm pe toţi orădenii, dar şi pe cei din împrejurimi în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Lotus Oradea, pentru a se bucura de o suprafaţă de cumpărături mai generoasă, de mai multe produse şi servicii, la cel mai bun raport calitate-preţ", a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Procesul de reamenajare a inclus extinderea spaţiului comercial al magazinului, la peste 2800 mp, înlocuirea sistemului de iluminat clasic cu cel LED, mult mai eficient din punct de vedere energetic, înlocuirea instalaţiei electrice, dar şi a sistemelor de securitate şi IT. În plus, pentru a oferi clienţilor o experinţă îmbunătăţită de cumpărături au fost implementate mai multe display-uri digitale

Având în stoc peste 40.000 de produse şi o suprafaţă comercială extisă, peste 2.800 mp, magazinul Media Galaxy, din incinta centrului comercial Lotus Oradea, promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preţ.

În perioada 21- 27 iulie, toţi clienţii Media Galaxy Oradea pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceştia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei şi pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Magazinul Media Galaxy va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 - 22:00, excepţie făcând în data de 21 iulie, atunci când programul o să fie unul extins, de la 07.00 la 22.00 şi clienţii sunt întâmpinaţi cu diverse surprize, dar şi un concurs cu premii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb