UN STARTUP DIGITAL & TECH ÎN REAL ESTATE Investiţie de peste 300.000 de euro în dezvoltarea The Mavers

A.V.
Companii #Construcţii / 3 noiembrie 2020

Alexandru Boghiu (stânga), alături de Radu Gogoaşă

Alexandru Boghiu (stânga), alături de Radu Gogoaşă

Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă lansează, pe fondul accelerării digitalizării, startup-ul digital & tech The Mavers pe piaţa imobiliară, cu o investiţie ce depăşeşte 300.000 de euro.

Alexandru Boghiu are o experienţă de peste zece ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania.

Radu Gogoaşă aduce experienţa de investiţii în startup-uri de la Londra la Bucureşti, specializarea sa fiind în zona de dezvoltare de produs. Cei doi îşi propun, cu ajutorul datelor şi al celor mai noi tehnologii, să crească potenţialul de inovare al companiilor din real estate.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers, declară: "Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formată din două elemente - data warehouse-ul care colectează informaţii din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituţiilor guvernamentale, şi algoritmii de machine learning şi inteligenţă artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Această segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi".

La rândul său, Radu Gogoaşă declară: "Se vorbeşte de câţiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferenţa în piaţă o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp şi bani prin digitalizarea şi automatizarea proceselor din cadrul companiilor".

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidenţială a grupului Bog'Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operaţiuni complet digitalizate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb