Ungaria cumpără cel mai scump vaccin din lume

J.P.
Internaţional / 12 martie 2021

Ungaria cumpără cel mai scump vaccin din lume

Ungaria a cumpărat vaccin chinezesc de două ori mai scump decât a dat Uniunea Europeană pe vaccinul Pfizer/BioNTech, relatează Digi24.

Guvernul de la Budapesta a convenit să plătească aproximativ 30 de euro pe fiecare doză de ser fabricată de Sinopharm. Preţul apare în contractele publicate chiar de şeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

Din documente reiese că producătorul chinez, care este companie de stat, vinde printre cele mai scumpe vaccinuri din lume, scrie The New York Times.

Prin comparaţie, Uniunea Europeană plăteşte 15,5 euro pe doză pentru vaccinul Pfizer-BioNTech, şi sub 2 euro pentru AstraZeneca.

Ungaria este printre puţinele ţări din Europa şi singura din UE care a semnat un acord cu Sinopharm, de la care cumpără cinci milioane de doze.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ati vrea voi sa va vaccinati cu Sinopharm. Europenii nu au decat sa fie cobai si sa moara pe capete testand medicamente.

    1. N-ai vrea tu? Direct in cap!

      Mâi țucă ,lasăne cu chinezisme eu cred în Europa capitalistă unde ai drepturi nu în China unde ai dreptul ,,pulanului,, și comunismul lui ceașcă era frumi la tv dar în realitate era un genocid existențial.

      Dar vaccinul chinezesc nu este testat pe oameni?E si de doua ori mai scump.Pai daca le merge....Stai linistit!Vaccinul Pfizer e in regula.Nu a avut reactii adverse la nicio persoana din aproximativ o suta iar aceste persoane fac parte din categorii vulnerabile,cu boli asociate.Nici macar la locul vaccinari fiindca au folosit ac mare pentru ca serul sa intre profund in muschi.Nici nu m-am asteptat dar m-am bucurat ca au fost in regula.Oricum,ungurii sunt ei mai cu mot(huni).Sa fie sanatosi!

      Bai, slugoi nesimtiti. Emiratele Arabe Unite si alte state din Golf, au cumparat si injectat peste 45 milioane de vaccinuri Sinopharm. Si zero efecte adverse medii si severe. Cititi, prostilor.

      Ei isi permit vaccinuri scumpe, nu gunoaie penibile netestate. 

      Du-te ,ma si te plimba!Stii tu ce-au uitat altii.Eu am urmarit pacientii,desteptule!Vaccinuri scumpe pe dracu.Mai scump nu inseamna si mai bun.S-au gasit chinezii sa le vanda scump.Ar trebui sa le distribuie gratis fiindca de la ei a pornit toata tarasenia cu liliecii lor spurcati.

    Slugoii,comentarii prostesti la anumite pareri.Cel putin,inca mai avem dreptul sa vorbim.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb