UNTRR lansează o platformă de reprezentare în Franţa pentru transportatorii rutieri

Laura Boico
Companii / 18 august 2016

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a lansat platforma www.loimacron.eu, cea mai ieftină şi completă soluţie de reprezentare în Franţa şi de gestionare a documentaţiei obligatorii privind şoferii care operează pe teritoriul francez, conform Legii Macron privind salariul minim în Franţa, se precizează într-un comunicat al UNTRR.

Pentru a respecta prevederile Legii Macron, companiile de transport rutier străine care operează pe teritoriul francez trebuie să îşi desemneze un reprezentat în Franţa, să completeze un certificat de detaşare pentru fiecare şofer care operează în Franţa şi să plătească şoferului detaşat salariul minim de referinţă în Franţa.

UNTRR susţine că va continua demersurile pentru stoparea legilor Macron şi MiLoG, însă până când acestea vor fi anulate, ţinând cont de nevoia legală de a avea reprezentant în Franţa, UNTRR vine în ajutorul transportatorilor rutieri prin intermediul platformei www.loimacron.eu.

Înregistrarea pe platforma www.loimacron.eu nu implică niciun cost, urmând ca firmele să achite cheltuieli de administrare în funcţie de numărul de certificate livrate şi în situaţia unei cereri de informaţii din partea autorităţilor franceze. Totodată, costurile de arhivare sunt gratuite.

Legea Macron a intrat în vigoare la data de 1 iulie 2016, iar pentru nerespectarea acesteia sunt prevăzute o amendă de categoria a 4-a pentru absenţa dovezii la bordul vehiculului sau pentru neconformitatea acesteia (maximum 750 euro) şi o amendă de categoria a 3-a pentru absenţa la bordul vehiculului a contractului de muncă al salariatului şi, în funcţie de caz, a convenţiei de punere la dispoziţie a salariatului (maximum 450 euro).

Uniunea Naţionala a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 14.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb