Up România intră în universul blockchain oferind angajaţilor NFT-uri aniversare

F.D.
Companii / 20 septembrie 2022

Elena Pap, director general Up România

Elena Pap, director general Up România

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate, Up România a oferit propriilor angajaţi NFT-uri, cu scopul de a le mulţumi că fac parte din echipa Up şi pentru a dezvolta în rândul acestora o înţelegere cuprinzătoare a potenţialului pe care îl are tehnologia blockchain, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, NFT-urile oferite cadou, care sunt o formă de artă digitală, au fost create prin folosirea inteligenţei artificiale. Declaraţia de poziţionare a companiei a fost introdusă de un artist, alături de elementele din identitatea vizuală ale brandului, iar AI-ul a generat trei variante de design.

Deşi NFT-urile (non-fungible token) există din 2014, popularitatea lor a crescut vertiginos în timpul pandemiei. Companiile pot introduce NFT-urile în pachetele de beneficii extra-salariale pentru a creşte implicarea şi loialitatea angajaţilor. Deşi reprezentanţii generaţiei Z sunt cel mai atraşi de activele digitale şi tehnologiile noi, există un real interes şi în rândul generaţiilor anterioare.

Pornind de la această realitate, punerea la dispoziţie a NFT-urilor ca beneficii extrasalariale contribuie la atragerea talentelor, care cunosc foarte bine avantajele acestei tehnologii. În timp, acestea pot contribui la îmbunătăţirea strategiilor de recrutare, retenţie şi fidelizare a angajaţilor, se mai arată în comunicat.

"Ne-am dorit să marcăm împlinirea a 20 de ani de activitate într-un mod unic şi să ne ancorăm în realitatea tehnologică de tip blockchain. Ne uităm la următorii 20 de ani şi ştim că beneficiile extrasalariale vor fi altfel, la fel ca angajaţii, care sunt unici. Ei vor să facă parte dintr-o echipă cu valori comune, care le oferă experienţe. Ne orientăm cu toţii spre a înţelege noile tehnologii şi a le include în ADN-ul nostru", a declarat Elena Pap, director general Up România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb