UPC a achiziţionat compania "Sebmar", furnizor de internet

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 iunie 2007

UPC a achiziţionat compania "Sebmar", furnizor de internet

UPC România a achiziţionat furnizorul de internet Sebmar din Focşani, judeţul Vrancea. Prin această achiziţie, UPC Româ­nia adaugă aproximativ 2.000 de clienţi la cei peste 1.400.000 pe care îi are în prezent. La sfârşitul primului trimestru, UPC Româ­nia avea 133.000 de clienţi de internet. Achiziţia companiei Sebmar face parte din strategia UPC România de a-şi menţine poziţia de lider pe piaţa românească de comunicaţii prin cablu. Prezentă în România din 1992, compania UPC România a devenit unul dintre cei mai puternici frunizori de servicii Triple Play - televiziune, internet şi telefonie, extinzându-şi constant gama serviciilor şi produselor oferite, ca urmare a achiziţionării treptate a unor reţele locale de comunicaţii prin cablu. Cea mai importantă achiziţie a fost Astral Telecom, odată cu alte 13 companii, în octombrie 2005. La 1 octombrie 2006, UPC România a anunţat finalizarea procesului de fuziune a companiei UPC România, prin absorbţie, cu societăţile din grupul Astral.

La începutul anului 2003, UPC România S.A. a fuzionat prin absorbţie cu alte şapte societăţi din România (Aparatura Electronică Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focşani, Control Cable Venture Ploieşti, Somax Botoşani, Selektronic Sfântu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca şi Multicanal Holding Bucureşti). În anul 2004, UPC Româ­nia a achiziţionat operatorul de cablu din Bacău, Satba, după ce în 2002 preluase, în acelaşi oraş, compania de cablu Eurosat. În 2005, UPC a preluat Conex Sat din Roman. În aprilie 2006, UPC România a anunţat achiziţionarea integrală a operatorului de televiziune digitală prin satelit, Focus Sat. De asemenea, în cursul anului 2006, UPC România a achiziţionat companiile de cablu Minisat (septembrie) şi Control (octombrie).

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.400.000 clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 500 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb