UPC investeşte peste 460.000 de euro în extinderea reţelei din Ploieşti

A.S.
Ziarul BURSA #Companii / 7 decembrie 2004

UPC România investeşte peste 460.000 de euro pentru extinderea reţelei din Ploieşti în zona rurală. La sfîrşitul anului 2004, peste 12.500 de locuinţe din 10 sate aflate în apropierea municipiului Ploieşti se vor afla "sub cablul" companiei UPC. Acest proiect a fost iniţiat de UPC, la începutul anului 2004 şi a fost prezentat primarilor din localităţile învecinate, cu ocazia unor dezbateri organizate de Primăria Municipiului Ploieşti, în cadrul temei "Ploieşti 2025 - Dezvoltare durabilă metropolitană".

Proiectul are în vedere interconectarea cu fibră optică a reţelei de cablu UPC din Ploieşti cu alte două reţele, Boldeşti-Scăieni şi Plopeni, achiziţionate în 2003 de UPC, modernizarea celor două reţele la nivelul tehnic al reţelei UPC din Ploieşti şi construirea pe traseul de interconectare a unor noi reţele, în alte 8 localităţi: Ţînţăreni, Ploieştiori, Blejoi, Lipăneşti, Zamfira, Cocoşeşti, Pauleşti şi Găgeni. Bugetul alocat de UPC pentru această investiţie a fost de 464.000 euro.

Lungimea totală a traseului de fibră optică este de 30 Km. Proiectul este realizat în proporţie de 90%, iar la sfîrşitul anului, un număr de 12.500 de locuinţe aflate sub cablul UPC vor putea accesa aceleaşi servicii de televiziune prin cablu şi, în viitor, servicii de date şi internet, la fel ca oricare alţi clienţi UPC din municipiul Ploieşti. În acest moment, UPC Ploieşti oferă clienţilor săi pachetul de programe de bază, două pachete de programe Extrabază, programul de filme HBO şi programul pentru adulţi Private Gold.

În termeni practici, aceeaşi staţie centrală de emisie din Ploieşti, precum şi serviciul de dispecerat şi relaţii cu clienţii, vor deservi atît cei 34.000 clienţi UPC din Ploieşti, cît şi cei aproximativ 5.000 de clienţi din oraşele Plopeni, Boldeşti şi din cele opt noi localităţi conectate la cablu. Directorul regional de operaţiuni al UPC, Marius Pleşea, spune că acest proiect reduce diferenţele existente dintre sat şi oraş în ceea ce priveşte infrastructura de comunicaţii şi accesul la serviciile furnizate prin cablu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb