UPDATE  Directorul CFR, demis de Ministrul Transporturilor

Mina Irina
Companii / 24 octombrie 2017

Directorul CFR, demis de Ministrul Transporturilor

Actualizare 10:32

Ministrul Transporturilor a decis schimbarea din funcţie a Directorului General al CFR Infrastructură, Marius Marian Chiper, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei, decizia de astăzi a apărut ca urmare a analizei efectuate de către Ministru încă de la preluarea mandatului. În urma analizei activităţii a reieşit proasta administrare şi gestionare a reţelei de cale ferată, a întârzierilor nejustificate şi neanunţate la timp călătorilor, dar şi a situaţiei din cadrul CFR Infrastructură.

Felix Stroe a declarat: "Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR şi lipsa de respect faţă de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în aceasta manieră. Funcţionarii sunt în slujba cetăţenilor şi nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunţa. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a ţării şi aş vrea sa îi readuc faima de odinioară".

(A.C.)

-----

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat, în această dimineaţă că îl va demite pe directorul CFR, Marius Chiper, nemulţumit că trenul cu care a călătorit de la Bucureşti la Deva a avut o întârziere nejustificată, potrivit Digi 24.

Ministrul Transporturilor este într-o vizită în judeţul Hunedoara şi a ajuns la Deva cu trenul.

Garnitura a avut o întârziere de 40 de minute, spre nemulţumirea ministrului, care a spus că o astfel de întârziere nu se justifica, în condiţiile în care vremea era bună, potrivit news.ro.

El a spus că îl va demite pe directorul CFR, Marius Chiper.

Marius Chiper a fost numit în funcţia de director general al CFR SA în decembrie 2015. În perioada februarie-decembrie 2015, el a fost director general adjunct, iar între 2010 şi 2015 a fost şef de Unitate de Management de Proiect (UMP).

Ieri, au fost schimbaţi din funcţie directorul Regionalei Căi Ferate Bucureşti şi şeful Gării de Nord. Directorul Regionalei Căi Ferate Bucureşti Laurenţiu Maraloi şi şeful Gării de Nord Mihai Cândea au fost schimbaţi din funcţie prin decizie a ministrului Transporturilor Felix Stroe, nemulţumit de modul de administrare şi întreţinere a gării.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Si ministrul trebuie sa plece din functie intrucat a demis conducerea CFR doar dupa ce EL a fost afectat de mersul trenurilor si NU anterior cand consumatorii au fost afectati de aceeasi problema - intarzierile. Altfel spus, CFR-ul este anexa domniei sale si daca este afectat doar cetateanul/consumatorul nu are importanta prea mare ci numai daca este afectata persoana pretioasa a domniei sale, Altfel, nu au loc masuri/destituiri!!

    1. Vezi titlu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb