UPDATE Surse: Alexandru-Mircea Croitoru - noul director general al Loteriei Române

A.S.
Companii / 28 septembrie 2017

Alexandru-Mircea Croitoru (Sursa foto: Loto.ro)

Alexandru-Mircea Croitoru (Sursa foto: Loto.ro)

Actualizare 15:15 Mandatul lui Alexandru-Mircea Croitoru de director general al Loteriei Române se întinde pe o perioadă de patru luni

------------

Consiliul de Administraţie al Loteriei Române l-a numit, astăzi, pe Alexandru-Mircea Croitoru director general companiei.

Până acum, acesta a ocupat funcţia de director al Direcţiei de Marketing şi Vânzări din cadrul Loteriei Române, având o experienţă de 10 ani în cadrul firmei.

I se mai spune "Mister 6/49" sau "Mânuţa norocoasă a Loteriei" pentru că, de câţiva ani, prezintă emisiunea "Lozul cel mare" de la TVR1, făcând mii de români fericiţi.

Alexandru Mircea Croitoru îl înlocuieşte pe directorul adjunct Dănuţ Sporea, care a fost numit, în luna august, director general interimar, după ce Mihai Păduraru a fost demis din funcţie de către Consiliul de Administraţie.

Mihai Păduraru, în vârstă de 34 de ani, a fost numit director general al Companiei Naţionale Loteria Română (CNLR), în data de 10 august 2017, şi a stat în funcţie doar două săptămâni, timp în care a semnat contractul de achiziţie a terminalelor loteristice, în valoare de circa 8 milioane de euro, contract despre care unii spun că ar fi dezavantajos pentru Loterie.

Nu a fost prima dată când Dănuţ Sporea a asigurat interimatul pe funcţia de şef al Loteriei. La finalul lunii iulie, fostul preşedinte al companiei de stat Cezar Marius Pantea a fost eliberat din funcţie, după doar patru luni în care a stat la conducerea CNLR. Sursele citate ne-au precizat că eliberarea din funcţie a lui Cezar Marius Pantea ar fi avut legătură cu licitaţia pentru achiziţia de terminale loteristice desfăşurată în această vară.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Buna seara , cu respect ma numesc Calin constanta , joc de 6 ani , am crescut la casa de copii tg-jiu de mica , nu este probleama asta eu respect , ma doare si pling de ani de zile ,fac in martie 46 de ani .Cui sa ma mai rog incontinuare ca la bunul DUMNEZEU mam rugat am muncit in cariera femeie de servici si am o casa un copil si un sot bun , dar nu mai pot sa strig la nimeni spunetimi si mie cu respect va rog , citi ani sa mai joc sunt din Rovinari ,am o pensie pe caz de boala dar e foarte mica si stau in garsionera si tip si strig pe DUMNEZEU ca nu ne aude pe noi orfani , va rog din inima . un secret din sufletul dumneavoastra cite bilete spuneti dv sa iau , atitea iau sa cistig sa fiu fericita , si sa ajut lumea saraca si orfani mei de la casa de copii si azile de batrini si oameni bolnavi , asta e dorinta mea sa imi spuneti dv cite bilete sa iau ca sa cistig , aveti mila si incredere in dumnezeu ca asa am sa fac , va las facebookul meu pity calin ,cu respect in genuchi si cu lacrimi astept raspunsul dv , am jucat am jucat am jucat dar nu am fost deloc fericita .Bunul DUMNEZEU sa va binecuvinteze familia inima si puterea cu care credeti in oameni orfani eu sunt prima din suflet care respect cu lacrimi in continuare va rog astept raspunsul dv va implor suntei seful al mare si dv puteti sa imi spuneti va implor pina sus la cer eu cu fiul meu cel drag . ANGELO CALIN ....

    1. na veti mila

      asta e si de data asta nam cistigat noi orfani strigam pe isus il strig si acum nu jicnesc eu respect omul care ma calca in picioare sufar si mai joc alocatia copilului dar intro zi vei pica jos si eu iti sterg lacrima eu pacatoasa te ridic iti dau apa si sa maninci ascultama poate ma respingi si acum si miine dar eu te ridic omule drag si toti care inversati jocurile de noroc sa ti aduci aminte ce tiam scris si mai respins cu totii cu respect omul de la coada

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb