Ursula von der Leyen doreşte ca UE să achiziţioneze muniţii în comun

S.B.
Internaţional / 18 februarie 2023

Ursula von der Leyen doreşte ca UE să achiziţioneze muniţii în comun

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat sâmbătă că Uniunea Europeană ar trebui să procedeze pentru achiziţiile de muniţii la fel cum a procedat pentru vaccinul împotriva coronavirusului, informează Agerpres.

La Conferinţa de Securitate de la Munchen, şefa executivului european a sugerat că producţia industriei de apărare se poate amplifica şi accelera dacă statele membre ale UE îşi unesc forţele. "Ne-am putea gândi, de exemplu, la contracte de achiziţii în avans, care dau industriei de apărare posibiltatea de a investi acum în linii de producţie, pentru a fi mai rapide şi pentru a creşte cantităţile pe care le pot livra", a spus ea.

Von der Leyen a subliniat că Uniunea nu poate aştepta luni şi ani de zile pentru a-şi reface stocurile militare sau pentru a trimite Ucrainei muniţii cum ar fi proiectilele de artilerie de 155 mm.

"Acum este timpul, într-adevăr, să accelerăm producţia şi să mărim producţia de produse standardizate de care Ucraina are nevoie disperată, de exemplu muniţie standardizată", a insistat ea.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Nu cred sa fi citit undeva ca Uniunea Europeana sa-ti fi dat mandat pentru a folosi fondurile comunitare in alte scopuri decat in interesul si in unteriorul Uniunii.

    Deasemenea doamna, nu cred ca cineva te-a mandatat, ca dealtfel nici pe sefii de stat francez, german, italian, spaniol, roman, ungur, austriac, sii ..sa angajati fonduri nationale si unionale, intr-un razboi din afara  

    si care nu este indreptat impotriva Uniunii, razboi care a provocat pagube si suferinte in Uniune  

    Deasemenea nu cred ca cei de mai sus, sa aveti mandat din partea cetatenilor Uniunii si tarilor, sa actionati inspre angajarea Uniunii si tarilor, intr-un razboi, cu atat mai mult, intr-un razboi cu Rusia.

    Odata o sa fie cineva in masura si destul de curajos sa va intrebe in baza caror prevederi unionale si statale ati actionat. Cel putin in Romania propaganda si apologia razboiului sunt interzise.  

    1. ”Adrisanta” nu citeste comentariile de pe Bursa, fa un efort si gaseste o modalitate de a o contacta daca tot ai atatea pe suflet. Si neaparat sa invete romaneste.

      Superb comentariu.

      Si as mai adauga la el si faptul ca Ursula doreste transformarea economiei UE in economie de razboi. Fara niciun mandat national, fara nicio alta consultare democratica. Din pixul ei de terorista si dictatoare a Comisiei Europene. 

    Babornitza satanista si-a propus alte mormane de bani si comisioane galactice pe spatele cetatenilor europeni! Cu siguranta, ii considera pe europeni, drept sclavii ei de pus in lesa! Probabil ca, deviza ei este: "servesc Ucraina, tara stapanilor mei Rothschild"!

    1. esti divergent fata de "opinia corecta"!

      repetati dupa mine: "sllllaaaavaaaa ucrrrraaaiiiinaaaa"!

    D-na Ursula von der Leyen daca plateste din banii primiti

    de la Pfizer ptr. vaccinul Covid este OK,daca asteapta sa  

    fie finantati din banii cetatenilor UE din taxe si impozite,

    SA CEARA VOIE  

    Ce poznașa e Ursulina.

    Înțepare cu vax în comun, muniție în comun și după dușul în doi propus de buimaca aia din Elveția, Ursulina o să vrea și duș în comun cu rușii.

    1. ce-o sa-i mai placa la ursoaica un dus in comun cu rusii ! :))

      Păi da, și după duș să vină Zele s-o șteargă cu prosopul.

      medveda von der leyen :) (pentru cei care nu stiu: medved in rusa inseamna urs ... medveda inseamna ursoaica si medvedev s-ar traduce prin ursulescu)

    achizitionam vaccinuri pro-moarte si anti-covid ucigase in comun.... achizitionam munitie ucigasa in comun... ce mai urmeaza?

    Multă Slava Ursula,ar trebui să faci asta folosind banii personali....Slava,salutări lui Zele

    Teoria Totalității, promovată de M.T. Keshe, sugerează că toate aspectele lumii fizice și spirituale sunt interconectate și că putem obține pacea mondială prin pacea la nivel de suflet. Această teorie afirmă că ceea ce există în interiorul nostru se reflectă și în exteriorul nostru, iar ceea ce se întâmplă în universul nostru se reflectă și în sufletul nostru.

    Potrivit acestei teorii, pacea la nivel de suflet poate fi obținută prin practicarea meditației și a conștientizării constante a interconectivității noastre cu universul. Prin practicarea meditației, putem învăța să ne conectăm la câmpul nostru sufletesc și să îl extindem către câmpul universal, creând astfel un nou câmp primordial. 

    Ideea centrală a acestei teorii este că universul este alcătuit dintr-un câmp primordial care este plin de energie și informație. Acest câmp este accesibil prin intermediul câmpului sufletesc și poate fi utilizat pentru a îmbunătăți viața noastră și a crea pace în lume. 

    Practic, teoria Totalității sugerează că putem obține pacea mondială prin crearea unei rețele de câmpuri sufletești care se extind și se contopesc în câmpul primordial al universului. Această rețea poate fi creată prin practicarea meditației și a conștientizării interconectivității noastre cu tot ceea ce există. 

    În final, această teorie reprezintă o abordare spirituală a păcii mondiale și sugerează că putem contribui la îmbunătățirea lumii prin îmbunătățirea propriei noastre stări de spirit și conectându-ne cu câmpul primordial al universului. 

    1. Ideea de fiinta nascuta, pe pamant, in lumea de dincolo Dumnezeu, exista de mult. De pilda Isus Hristos. El, traitor pe pamant, prin faptele sale a fost mereu asa cum Dumnezeu Tatal dorea. Faptele Lui sunt pilda pentru omenire, de bunatate, mila, dragoste fata de viata, de oameni si natura. Invataturile Lui indeamna la credinta in Dumnezeu, la bine, la buna intelegere si iubire intre oameni, intrajutorare, indeamna la cinste si dragoste de adevar si...

      Si invataturile Lui nu indeamna nicidecum la ura, necinste, distrugeri si omoruri, la zadarnicirea Lucrarii lui Dumnezeu, la razboi.  

      Fata de acestea, toti cei implicati in declansarea si perpetuarea macelului, trerbuie sa se intrebe: oare eu sunt asa cum Dumnezeu doreste sa fiu? Prin faptele mele ma indreapt spre Dumnezeu si spre menirea pe care el mi-a dat-o cand mi-a dat viata?  

      Cei 8 milioane de rusii de acolo, romanii, ungurii, polonezii, trebuie lasati sa-si aleaga singuri unde vor sa traiasca, asa cum croatii, bosniacii, albanezii, muntenegrenii au fost lasati si incurajati sa-si aleaga singuri soarta.

      Ucraina, ca si fosta Yugoslavie nu au trecut istoric ca stat. Istoria acelor teritorii se scrie acum. Popoarele de acolo au dreptul la autodeterminare.  

      Si de ce nu e valabila autodeterminarea popoarelor din mujicia? Dincolo de Ural, toata mujicia este formata din republici semi-autonome care nu au nici o legatura cu ruZZia. Ati calarit in 2 razboaie Cecenia, care v-a aratat ca nu vrea sa traiasca integrata in mujicia ci sa fie un stat propriu si independent. Dar voi mujicii sunteti tari cu tarisoare de 2-3 milioane de locuitori:-)...cand e vorba de ""big guys" incepeti cu refrenul "armelor nucleare":-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb