Ursus Breweries deschide procesul de recrutare pentru cea de-a doua ediţie a programului său de traineeship, cu o durată de doi ani, Go Graduates. Astfel, Ursus Breweries le va oferi celor selectaţi o experienţă în industria berii, oferindu-le posibilitatea de a lucra prin rotaţie în diverse departamente cheie ale business-ului şi chiar posibilitatea de a beneficia de expunere internaţională, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.
"La Ursus Breweries, suntem motivaţi să creăm conexiuni valoroase prin tot ceea ce facem. Când vine vorba de echipa noastră, ne dorim să creăm un mediu de lucru în care colegii se simt integraţi, apreciaţi şi au şansa de a-şi construi o carieră plină de realizări. Programul Go Graduates este conceput pentru a le oferi tinerilor talentaţi oportunităţi şi experienţe de dezvoltare deosebite, alături de şansa de a învăţa de la unii dintre cei mai buni profesionişti din domeniu. Astfel, căutăm absolvenţi care au dorinţa de a creşte şi de a se dezvolta, care sunt curioşi şi au spirit de echipă. Suntem pregătiţi să le oferim o călătorie extraordinară în universul efervescent al Ursus Breweries, unde pasiunea, prietenia şi dezvoltarea sunt elementele cheie care definesc cultura noastră," a declarat Roberto Follacchio, Vicepreşedinte Resurse Umane, Ursus Breweries.
În cadrul acestei ediţii, există roluri deschise în zona comercială, precum Marketing, Trade Marketing şi Vânzări, iar candidaţii pot aplica până la sfârşitul lunii august. Pe parcursul celor doi ani ai programului, stagiarii vor fi integraţi în cel puţin trei echipe diferite şi vor fi implicaţi în activităţi reale de business, având oportunitatea de a gestiona diferite proiecte de la început până la sfârşit.
De asemenea, tinerii vor beneficia de expunere internaţională, fie făcând parte din grupuri internaţionale de lucru, fie participând la activităţi stabilite, pe o perioadă determinată, în una dintre celelalte ţări în care operează Asahi Europe & International. Călătoria lor de învăţare va fi coordonată de mentori cu experienţă şi include un proces amplu de integrare, vizite în fabricile de bere, pe teren, precum şi sesiuni de training.