Ursus Breweries a lansat o nouă ediţie a programului Go Graduates

F.D.
Companii / 27 iunie

Roberto Follacchio, Vicepreşedinte Resurse Umane, Ursus Breweries

Roberto Follacchio, Vicepreşedinte Resurse Umane, Ursus Breweries

Ursus Breweries deschide procesul de recrutare pentru cea de-a doua ediţie a programului său de traineeship, cu o durată de doi ani, Go Graduates. Astfel, Ursus Breweries le va oferi celor selectaţi o experienţă în industria berii, oferindu-le posibilitatea de a lucra prin rotaţie în diverse departamente cheie ale business-ului şi chiar posibilitatea de a beneficia de expunere internaţională, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"La Ursus Breweries, suntem motivaţi să creăm conexiuni valoroase prin tot ceea ce facem. Când vine vorba de echipa noastră, ne dorim să creăm un mediu de lucru în care colegii se simt integraţi, apreciaţi şi au şansa de a-şi construi o carieră plină de realizări. Programul Go Graduates este conceput pentru a le oferi tinerilor talentaţi oportunităţi şi experienţe de dezvoltare deosebite, alături de şansa de a învăţa de la unii dintre cei mai buni profesionişti din domeniu. Astfel, căutăm absolvenţi care au dorinţa de a creşte şi de a se dezvolta, care sunt curioşi şi au spirit de echipă. Suntem pregătiţi să le oferim o călătorie extraordinară în universul efervescent al Ursus Breweries, unde pasiunea, prietenia şi dezvoltarea sunt elementele cheie care definesc cultura noastră," a declarat Roberto Follacchio, Vicepreşedinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

În cadrul acestei ediţii, există roluri deschise în zona comercială, precum Marketing, Trade Marketing şi Vânzări, iar candidaţii pot aplica până la sfârşitul lunii august. Pe parcursul celor doi ani ai programului, stagiarii vor fi integraţi în cel puţin trei echipe diferite şi vor fi implicaţi în activităţi reale de business, având oportunitatea de a gestiona diferite proiecte de la început până la sfârşit.

De asemenea, tinerii vor beneficia de expunere internaţională, fie făcând parte din grupuri internaţionale de lucru, fie participând la activităţi stabilite, pe o perioadă determinată, în una dintre celelalte ţări în care operează Asahi Europe & International. Călătoria lor de învăţare va fi coordonată de mentori cu experienţă şi include un proces amplu de integrare, vizite în fabricile de bere, pe teren, precum şi sesiuni de training.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb