USR îl va propune pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru

B.B.
Politică / 25 februarie 2020

USR îl va propune pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru

Preşedintele USR, Dan Barna, anunţă că USR îl va propune, miercuri, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, tot pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier. Barna spune că USR este dispusă să intre la guvernare pentru a asigura legislaţia care prevede alegea primarilor în două tururi de scrutin.

"Alianţa USR-PLUS are o propunere (...) vom merge cu Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei USR-PLUS", a spus Dan Barna, marţi seară, la Digi 24.

Întrebat dacă USR l-ar susţine pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de prim-ministru, Barna a spus că decizia va fi luată "funcţie de scenariile reale" care se vor contura.

Liderul USR a spus că în prezent este "foarte scăzută" şansa de a fi organizate alegeri anticipate, iar USR este dispusă să participe la guvernare pentru a asigura legislaţia care să prevadă alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Ludovic Orban şi-a depus în această seară mandatul de prim-ministru desemnat şi că a convocat pentru miercuri consultări cu partidele pentru desemnarea unui nou premier. Iohannis a precizat că miercuri ar putea avea loc "o desemnare" şi că se va asigura că face "o desemnare bună".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ce prostie!! Dar voi inUSR nu aveti un om competent sa l propuneti prim ministru? Ce sa faca ciolos ca si a demonstrat cu varf si indesat incompetenta crasa! Voi va bateti joc de simpatia de care (inca) va mai bucurati! Pacat..

    1. Si inca ceva: dupa dezastruosul mandat ciolos, psd a inregistrat cel mai mare scor la alegeri din istorie!!! Cat de orbi sunteti?

      Am zis " voi USR să nu vă aliați, să nu fuziona-ți cu Cioloș.! ; scăpați de el.! . Am zis așa când am semnat pentru BARNA lista cu susținători pt. prezidențiale(. la intrarea în parcul Herăstrău) . Domnișoara care strângea semnături mi-a zis :'" dar eu sunt de la PLUS.! De ce nu vă place CIOLOȘ.?!!!"' . Dacă o întâlnește cineva să îi spună, îl rog :" Păi nenea ăla, știa că în februarie 2o 2o CIOLOȘ va,,, învrejui" ' politica și îl va sabota pe Nicușor Dan ca unic candidat...

      Vine catelul de la bruxeless

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb