Vaccinul gripal al companiei Viatris este disponibil pentru sezonul 2022-2023

V.G.
Companii / 18 octombrie 2022

Vaccinul gripal al companiei Viatris este disponibil pentru sezonul 2022-2023

Viatris, o companie farmaceutică globală, a anunţat că toate loturile vaccinului său tetravalent gripal sezonier au fost livrate şi sunt deja disponibile pentru pacienţii români prin Programul Naţional de Vaccinare. De asemenea, dozele de vaccin gripal sunt disponibile şi în farmaciile cu circuit deschis din România, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, bazându-se pe cei peste 70 de ani de experienţă în livrarea de vaccinuri gripale, Viatris confirmă angajamentul său ca partener de încredere în lupta împotriva gripei.

Vaccinul gripal Viatris poate fi prescris tuturor categoriilor de vârstă ce sunt vizate de imunizarea activă împotriva gripei: adulţi, adolescenţi şi copii începând cu vârsta de 6 luni.

În acest an, populaţia are acces la vaccinul gripal mai devreme decât de obicei datorită livrării cantităţilor integrale înaintea începerii sezonului gripal.

Deşi evoluţia gripei în ţările din emisfera sudică nu este întotdeauna un predictor bun pentru ceea ce se va întâmpla în emisfera nordică, această creştere timpurie a cazurilor de gripă poate fi un semnal pentru ceea ce ar putea veni în toamnă, în special după doi ani de intensitate redusă a gripei.

Vaccinarea antigripală anuală este cea ma bună metodă pentru a te proteja pe tine şi pe cei dragi împotriva gripei şi complicaţiilor sale grave. După cum a reiterat recent Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), vaccinurile disponibile la nivel global pentru controlul gripei sezoniere sunt eficiente, bine tolerate şi au potenţialul de a preveni semnificativ mortalitatea şi morbiditatea asociate cu infecţia gripală, un rezultat de importanţă primordială pentru categoriile la risc.

În special în populaţiile cu risc crescut de complicaţii asociate şi nevaccinate, gripa cauzează morbiditate considerabilă; a fi vacccinat, începând de la vârsta de 6 luni şi peste, poate fi benefic din motive dincolo de protecţia individuală, de exemplu pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili la boala gripală gravă, pe cei care lucrează în sistemul de sănătate şi pentru reducerea transmiterii virusului gripal, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb