Vaccinul împotriva COVID 19 finanţat de Bill Gates a fost testat pe 40 de voluntari

M.A.
Internaţional / 8 aprilie 2020

Bill Gates

Bill Gates

Vaccinul împotriva coronavirusului ar putea sosi din Statele Unite, spre marea bucurie a preşedintelui Donald Trump. Conform celor raportate de agenţia de ştiri Adnkronos, vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de compania americană de biotehnologie Inovio, a intrat deja în faza de experimentare pe om, graţie aprobării date de Food and Drug Administration (FDA).

Testele au fost finanţate în mare parte de fundaţia filantropică a fondatorului Microsoft, Bill Gates. Vaccinul (al cărui nume provizoriu este Ino-4800) a început să fie testat luni pe 40 de voluntari, care au primit prima doză, urmată de o a doua care va fi administrată peste 4 săptămâni, aşa cum a confirmat compania într-un comunicat.

"Acesta este un pas important înainte în lupta globală împotriva Covid-19 - a spus Joseph Kim, preşedinte şi CEO al Inovio - în lipsa unui vaccin sigur şi eficient, este foarte probabil ca această pandemie să continue să ameninţe vieţile oamenilor şi mijloacele de trai. Echipa noastră de cercetători, parteneri şi finanţatori s-a mobilizat deja de când secvenţa genetică a virusului a devenit disponibilă, la începutul lunii ianuarie şi continuă să lucreze 24/24 pentru a asigura avansarea rapidă a vaccinului Ino-4800 prin intermediul acestui studiu de fază 1", a precizat acesta, potrivit G4media.

"Producerea unui vaccin Covid-19 în următoarele 12-18 luni - continuă Richard Hatchett, CEO al Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (Cepi) - nu este doar o provocare ştiinţifică, ci una care va necesita noi niveluri de colaborare şi investiţii la nivel de industrie şi de guvern. Mai avem cale lungă de parcurs, însă astăzi am ajuns la o etapă importantă a acestei călătorii. Faza I a studiului ino-4800 faza 1 este efectuată pe 40 de voluntari adulţi sănătoşi din Philadelphia, Pennsylvania (la Şcoala de Medicină a Universităţii Perelman din Pennsylvania) şi Kansas City (Centrul pentru Cercetări Farmaceutice), unde a început deja screeningul potenţialilor participanţi. Stocurile de produse au sosit săptămâna trecută. Fiecare participant primeşte două doze de Ino-4800 la distanţă de patru săptămâni între ele, iar răspunsurile imune iniţiale şi datele privind siguranţa studiului sunt aşteptate spre sfârşitul verii. Datele preclinice au arătat rezultate promiţătoare ale răspunsului imunitar pe mai multe modele animale. În paralel cu studiul clinic din faza 1, vor fi efectuate studii preclinice suplimentare".

Intervievat de Fox News, Bill Gates a explicat că pandemia coronavirusului reprezintă un "scenariu de coşmar", însă măsurile pentru distanţarea socială şi limitarea răspândirii vor aduce rezultate concrete până la sfârşitul lunii aprilie.

"Dacă am fi continuat să lucrăm, să călătorim ca înainte, acea curbă nu s-ar fi aplecat niciodată şi majoritatea oamenilor ar fi infectaţi", a spus Gates duminică, postului Fox News.

"A trebuit să folosim carantina, care este un lucru vechi din vremea ciumei, ca instrument principal", a adăugat el. "Din fericire, dacă îl folosim suficient de bine, până la sfârşitul acestei luni ar trebui să începem să vedem primele rezultate" - a adăugat Gates, specificând că "lucrurile nu vor reveni la normal până nu vom avea un vaccin care va ajunge în toată lumea" şi subliniind că, între timp, aşa cum s-a întâmplat în China, "vor exista deschideri parţiale" ale activiăţilor.

Potrivit faimosului virolog american Anthony Fauci, şeful grupului de lucru înfiinţat de preşedintele Donald Trump, fără un vaccin, coronavirusul poate deveni, foarte probabil, sezonier, la fel ca gripa.

"Cu excepţia cazului în care poate fi eradicat la nivel global, există şanse mari ca acesta să aibă un caracter sezonier", ar fi spus Fauci într-un interviu acordat pentru CBS. "Trebuie să ne aşteptăm la o revenire în sezonul următor, deoarece este puţin probabil că vom reuşi să-l eliminăm de pe faţa planetei".

Paşii înainte făcuţi în direcţia vaccinului ne permit să sperăm că, poate într-un viitor destul de apropiat, coronavirusul va fi totuşi învins.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Nu s-a testat si pe el? Ca sa fim siguri.

    1. Suntem norocosi ca exista genii precum Bill Gates! Avem nevoie de astfel de OAMENI!

      Esti un idiot; asemena specimenii n-ar trebui sa existe pe pamant!

      Ar trebui să ți faci și tu un vaccin de-al lui Bill poate așa nu vei mai exista TU pe acest pământ. Boule!!!

      Norocoși? Ca vrea sa depopuleze planeta?

      La cate licențe Windows vinde, trebuia să facă ceva cu banii. Mă refer la faptul că e greu sa gestioneze eficient un număr mare de piraterii și virusuri informatice. E mai simplu, se pare domeniul medical și se pricepe tare bine ! În general dacă ai mulți bani ai și cultură multa ...

      Norocosi? Eu nu înțeleg cum puteti fi atât de încuiati la minte. Astia sunt DRACII pe pamânt. Mai cititi si voi oameni buni si nu va mai uitati atât la nenorocirea aia de tv care va spala creierii!

      Bill Poarta și ferestre nu numai către oameni ci și pentru univers oricare ar fi!

      Aveți grija oameni buni cu vaccinul ăla vă primejduiți viețile,are reacții adverse,nici o țară UE nu a acceptat vaccinul lui,România e cobaiul dezaxatului?La noi ai noștri guvernanți au semnat cu Da ,dar fără să ne întrebe dacă noi suntem de acord...vor să depopuleze țara ,vor să mai omoare niste oameni,restul vor fi microcipati cu vaccinul ăla, ala e semnul diavolului,de asta ne țin închiși in case ,nici la biserică de înviere nu avem voie.

      tu esti prost sau te faci? cum sa pupi in cur pe unu ca Bill Gates? satanistul asta care vrea sa ne reduca pe plan global! habar nu ai ce exista in acel vaccin! Nici 2 saptamani nu iti garantez daca il faci dar ajungi la stagiul de mumificat!

    Pupatil pe bill in pill, ca tot asa a facut si bani de pe urma mapamondului

    1. Hai ca o sa vedeti voi pe draq ce contine vaccinul lui Kill Bill asta. Substanta va reactiona in contact cu Chemtrails (substantele alea din aer cu care n-au bombardat astia de ani de zile). Vaccinul va slabi sistemul imunitar....nanotehnologia va spune ceva?...cip cip :)))

      Spor la vaccinare...bagati-va pe lista de asteptare, ca la telefoanele Samsung cand se lanseaza :))) 

    Sa isi faca lui primul toate vacchinurile

    S-o vaccinezi pe ma-ta si pe copiii tăi, idiotule! Stim ce vrei sa faci prin aplicarea acestui vaccin! Sa-i terminati pe bătrâni în primul rând si sa depopulezi planeta! De data asta n-o sa-ti meargă!

    Acest vaccin contine oare si un cip prin care vom fi monitorizati ?Eu cred ca da.Multe lume se v.a vaccina nestiind ce contine.Atentie mare cu Bill Gates asta!!!

    Un articol format dintr-o succesiune de aserțiuni cu iz de paranoia, lipsite de susținere.

    Interpretări negativiste, care ignoră orice alternativă. 

    Jalnic articol, combinat și cu reclama personală. 

    Stilul: „da' ce caută Google în telefoanele Android?". Bine că nu întreabă de ce este apă în limonadă...

    Un singur exemplu: autorul declară imposibil ca pe 28 martie un număr semnificativ de români să fi mers la cârciumă. Cu argumentul că acestea ar fi fost închise. Nu zău? A verificat cumva și la țară, unde lumea merge peste tot? De au intrat în aprilie în carantină zone rurale cu zeci de îmbolnăviți după plimbăreala „pe ulițe"? 

    Bogati pamantului au facut asta cum de nici unul din ei nu se imbonavesc macar, stau pe margine si fac experimente pe oameni

    Această persoană diabolică, cu ani în urmă și-a exprimat dorința de folosire a unei metode radicale, prin care să decimeze populația mai în vârstă, uite că a venit timpul, desigur, acest război biologic, are și pagube colaterale, dar nu pentru Gates, el pozează acum într-un tip bonom care face lucruri bune pentru omenire, dar există un dar!,..... Cât de redus ar putea să fie cineva să creadă că un tip cu 100 de miliarde de dolari donează 50 milioane de dolari pentru combaterea virusului, acel virus care l-ar putea ucide deși are bani să trăiască mii de vieți, nu cumva el are antidotul pt. că la comanda lui s-a creat, altfel cum să stea liniștit fără să se folosească de avere, să doneze pentru cercetare că nu pleacă cu banii pe lumea cealaltă!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb