Valea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 milioane de euro în Cluj Senior Village

G.U.
Companii / 22 iunie 2021

Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living

Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat persoanelor de peste 55 de ani, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Complexul va fi inaugurat anul viitor si va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu preţuri cuprinse între 41.000 euro şi 94.000 de euro.

Complexul se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj şi la 8 km de Aeroportul Avram Iancu. Acesta se întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul este accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village, notează sursa citată.

64 de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 27 şi 56 mp

Complexul va include 64 de apartamente cu suprafeţe cuprinse între 27 şi 57 mp: 50 de apartamente de tip Studio de 27 de mp (o cameră, chicinetă, hol, baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie) şi 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie). Apartamentul achiziţionat poate fi revândut sau închiriat oricând.

"În 2012 bunicul meu a trecut printr-o operaţie şi a avut nevoie de îngrijire permanentă, timp de cel puţin o lună, pentru a se recupera. Ne-am dat seama atunci de lipsa unor astfel de servicii de asistenţă în România, ceea ce ne-a făcut să lansăm doi ani mai târziu Valea Izvoarelor Senior Living. Acum, în 2021, fiind conştienţi de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas şi construim Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidenţa de la Valea Izvoarelor, o rezidenţă axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi şi punem accentul pe comunitate", declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

Înainte de a pune bazele Valea Izvoarelor Senior Living în 2014, Călin Sarchiz a lansat şi condus timp de 14 ani companiile PEGAS Sisteme de Managament, URS Certificări furnizori de servicii de consultanţă şi certificări în sisteme de management şi Happy Campus, furnizor de servicii de cazare pentru studenţi. Din 2006, antreprenorul este doctor în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calităţii, diploma fiind obţinută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Bibliotecă, salon, kinetoterapie şi servicii de îngrijire

În complex vor locui aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani. Acestea vor avea acces gratuit la spaţii comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie şi masaj, parc, se menţionează în comunicat.

La cerere, seniorii proprietari pot beneficia de servicii de menaj, asistenţă şi îngrijire, precum: pregătirea mesei, măsurarea parametrilor vitali de către un asistent medical calificat, procurarea şi administrarea medicamentelor, supraveghere de stare, asistenţă la activităţile zilnice, transport şi însoţire la destinaţii externe, tuns, coafor, manichiură etc.

Serviciile de asistenţă şi îngrijire sunt furnizate de Valea Izvoarelor Senior Living.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb