VALERIU GHEORGHIŢĂ:  "Dacă s-a respins urgentarea certificatului verde, eu înţeleg că nu avem o urgenţă epidemiologică şi cred că ceea ce semănăm în momentul de faţă, asta o să culegem mai târziu"

J.P.
Miscellanea / 2 noiembrie 2021

"Dacă s-a respins urgentarea certificatului verde, eu înţeleg că nu avem o urgenţă epidemiologică şi cred că ceea ce semănăm în momentul de faţă, asta o să culegem mai târziu"

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat, marţi, că, dacă s-a respins urgentarea adoptării legii privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, înseamnă că nu avem o urgenţă epidemiologică şi a avertizat că "ceea ce semănăm în momentul de faţă, asta o să culegem mai târziu", conform G4media.

"Dacă s-a respins urgentarea, eu înţeleg că nu avem o urgenţă epidemiologică şi cred că ceea ce semănăm în momentul de faţă, asta o să culegem mai târziu. Acesta este lucrul pe care eu îl înţeleg ca om şi ca coordonator al campaniei de vaccinare", a răspuns Valeriu Gheorghiţă întrebat cum vede respingerea dezbaterii în regim de urgenţă a legii care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

"Eu cred că trebuie să luăm acele măsuri care să fie coerente, care să fie logice încât pe de o parte să asocieze o reducere a riscului de infectare la nivel populaţional, dar în egală măsură să stimuleze rata de vaccinare. Pentru că altfel, dacă măsurile noastre sunt doar pentru a scădea numărul de cazuri, cum pot să fie anumite măsuri restrictive, dar în niciun fel nu reuşim să creştem rata de acoperire vaccinală, vom avea aceeaşi populaţie receptivă şi susceptibilă la îmbolnăviri în perioada lunilor următoare. Situaţia nu se va schimba. Noi trebuie să avem o viziune în momentul de faţă nu pentru o lună, nu pentru două luni, ci pentru perioada lunilor următoare şi chiar anul viitor", a subliniat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Nu, dle, respingerea certificatului verde arata doar ca acest document este nesemnificativ pentru impiedicarea transmiterii comunitare. Asa arata cele mai recente studii. Prin urmare, un certificat verde care lasa vaccinatii netestati nu face decat sa raspandeasca virusul in timp ce ii discrimineaza pe cei nevaccinati. Noi, poporul, asa am inteles. Tu poti sa iti vorbesti limba ta.

    1. certificatul verde nu are nici o logica sanitara, e doar un instrument de control de folos doar unui guvern dictatorial si invaziv in viata individului.

      sa inteleg ca daca insista in halul asta cu introducerea obligatorie a certificatului verde ... recunosc ei pe fata ca sunt un stat dictatorial ?!?!  

    Mai Gheorghita,dar testarea cel putin saptamanala macar a angajatilor care lucreaza cu oameni,nu e o urgenta epidemiologica?Cine iese pozitiv intra in izolare,cine iese negativ ramane la munca,cineva trebuie sa mai si munceasca.Cand era epidemia de gripa,erau carantinati toti contactii?Carantinarea ii sperie pe oameni.E adevarat, scroafa-i moarta-n cotet dar si pentru faptul ca oamenii nu sunt testati sau se testeaza singuri, unii ies pozitivi si nu anunta pe nimeni,merg pe burta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.In paralel cu testarea trebuie sa mearga si vaccinarea dar atata timp cat o tineti langa doar cu vaccinarea fara sa va pese de testarea oamenilor (vaccinati si nevaccinati),lucrurile nu vor merge bine.Fiti corecti si dati dovada de sinceritate fiindca altfel degeaba va lamentati!Oamenii trebuie neaparat testati fiindca spre deosebire de virusul gripal care te tranteste la pat si nu mai poti merge la serviciu nici daca vrei(abia poti merge la toaleta),infectia Covid 19 o duci pe picioare pana e prea tarziu.Lumea trebuie sa stie acest lucru,informati populatia!Nu vezi decat cearta si scandal in tara asta!

    in sfarsit ai inteles si tu ceva , da , nu este nici o urgenta , in curand se va termina si prosteala asta , ca nu mai are spor .

    sclavul satanei, inceteaza sa mai ameninti pe mucenicii romani (intreg poporul care nu a acceptat semnul de la satana - certificatul verde) cu pecetea satanei - certificatul verde!

    voi , slujitorii satanei veti fi tranti la pamant si rupti in bucati din vointa lui Dumnezeu care lucreaza prin oameni !  

    Dictatori imputiti!  

    De la suprimarea dreptului fundamental la munca, prin acest certificat de sclav, va izbucni cea mai sangeroasa Revolutie din Istoria Romaniei, ce va fi Apocalipsa pt bestiile care ne conduc, precum si pt familiile lor mafiote!!

    1. da, confirm ca ai dreptate.

      astept cu rabdare acel moment si stiu ca el vine, deja ii vad semnele cum se contureaza.  

      orice e rau trebuie sa se termine la un moment dat.  

      si e rau ca in Romania meritocratia e continuu calcata in picioare, e rau ca de 31 de ani suntem condusi de neo-bolsevici si neo-comunisti ,,,etc... nu mai scriu ca imi stric seara enervandu-ma.  

      deci, da, ai dreptate... mai e foarte putin timp pana se indeplineste asta.  

    .. .rujatu' pwlii ... o sa te dau la monta la pitbullul meu cand te prind .. si pe tine si pe conducatorul tau de doctorat (cercel) si pe rafila ... si pe restul dictatorilor sanitari de la usr si pnl ...

    o sa obtin un catel mai vesel si mai descarcat ! :) 

    bai nene, s-ar duce tara in cap, nu ar mai munci cel putin sute de mii de oameni, s-ar bloca tara

    terminati cu prostiile, Italia a bagat mizeria asta cand s-a asigurat ca marea majoritate a angajatilor erau vaccinati, nu s-a jucat cu focul, nu s-a jucat cu siguranta nationala

    sunt foarte cinic, dar realist, vreti sa subreziti pilonii de sustinere ai tarii pt ca mor cateva sute de pensionari pe zi? bine. eu am prins anii 80 si stiu cat de jos se poate ajunge si cat de rapid. 

    un bou!

    Sa compara in fata Curții Marțiale pentru lipsa medicamentelor și complicitate la genocidul practicat de miniștrii pandemici ai sanatatii! Alături de “specialistii” CNSU! Pentru vaccinarea forțată și Segregarea populației! Pentru falimentarea criminala a economiei!

    1. Îi va duce in fata instantelor!

      Un militar fortat sa faca vaccinul, Rebeca Condrea, moarta subit, o profesoara din Oradea, un copil care regretase ca se vaccinase inainte de a muri dupa 6 zile de la doza mortala, un profesor din Mioveni, Ecaterina Mihaela Drăghici, toti morti din cauza propagandei! Si multii altii necunoscuti din cauza cenzurii! Nu trebuie puse mortile pe seama activistilor vaccinarii! Un milion de reactii adverse in Europa, de unde Ursula propuse un comitet de ajutorare a familiilor cu victime in urma vaccinarii! 500 de morti zilnic din cauza politicii de exterminare duse de fortele de represiune, a spitalelor prost dotate si fara medicamente, a lipsei de versatilitate medicala! Spitalele produceau morti, o consecinta a politicii dezastruoase duse de politicienii ultimilor 32 de ani! Politicienii care vor vota Segregarea prin certificatul verde trebuie sa raspunda in fata instantelor militare pentru razboiul constant si terorizarea/obligarea populatiei la certificat verde! Ei devin, in acest context, monstri medicali nazisti! O instanta din Bucuresti declarase neconstitutionala starea de alerta! Elena Draghici fusese handbalista la Rapid, murise la cateva zile dupa vaccin (25 mai rapelul, 28-29 mai, deces, stop cardio-respirator)!

      Decesele datorate bolilor de inima au sporit de 5 ori! Cei morți in Romania au murit inainte de vreme, nu pentru ca asa le-a fost soarta, din cauza protocolului medical neadaptat particularitatilor fiecaruia (foarte multi aveau comobiditati)... Murisera cu Covid, nu de Covid!

      Sa-si pastreze functia de colonelas avansat politic, nu pe merit, dintr-o republica bananiera!

      Comorbiditățile sunt cauza deceselor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb