Vântul schimbării bate dinspre... Ponta

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 25 septembrie 2018

Vântul schimbării bate dinspre... Ponta

Pro România, formaţiunea politică al cărei şef este Victor Ponta, este decisă să îi schimbe din funcţii pe toţi cei care au contribuit la situaţia tensionată existentă astăzi în societatea românească.

Într-o conferinţă de presă organizată ieri, fostul lider PSD şi fostul premier Victor Ponta a declarat că partidul pe care îl conduce a demarat acţiunea pentru schimbarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Primul pas în acest demers este schimbarea regulamentului Camerei Deputaţilor, act despre care Ponta a spus: "Nu poţi să schimbi preşedintele Camerei Deputaţilor, poţi să schimbi Regulamentul Camerei, primul pas. Şi noi asta vom depune ca amendament la Regulamentul Camerei Deputaţilor - schimbarea acelui articol care spune că numai grupul parlamentar poate să propună, în aşa fel încât, printr-o majoritate a deputaţilor din Cameră să poată fi schimbat preşedintele Camerei".

El a mai susţinut că, dacă amendamentul depus este votat în plen, după aceea se poate trece la înlăturarea lui Liviu Dragnea de la preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Victor Ponta a precizat: "Nu mai putem să lăsăm Camera Deputaţilor să fie locul unde se blochează legi pe criteriul personal sau se promovează legile domnului Dragnea, se promovează oameni în funcţii, se vând funcţii, se vând săli".

Liderul Pro România a cerut, în conferinţa de presă de ieri, înlocuirea din funcţie a şefilor Jandarmeriei faţă de care s-a început urmărirea penală în cazul protestului din 10 august. Victor Ponta susţine că poziţia ministrului de Interne, Carmen Dan, care a criticat decizia Parchetului General este "o jignire şi evident un abuz, dar este o jignire pentru toţi oamenii din Jandarmerie care lucrează în mod corect, care îşi fac datoria în mod corect, care îşi îndeplinesc atribuţiile legale şi care vor fi conduşi în perioada următoare de nişte oameni din Teleorman sau apropiaţi Teleormanului şi care rămân în funcţii doar ca să nu vorbească în faţa procurorilor, să nu spună adevărul despre data de 10 august".

El a menţionat că persoanele faţă de care a început urmărirea penală trebuie să rămână la dispoziţia ministrului de Interne, iar în locul lor să fie numiţi interimar alţi şefi.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Dupa capitalismul de servicii urmeaza democratia tot de servicii. Il asteptam sef la justitie pe Oprea si prim ministru pe Maior?

    1. Ai uitat presedintele: Voiculescu!. 

      Se știe, Voiculescu este cei 100 000 de securiști.

    Trebuie sa ai curaj si multa nesimtire sa scri asa ceva !!!

    1. Gresit; sa scri nu este chiar asa o problema, sa afirmi asa gargara public, intr-o conferinţă de presă este grav. 

      Marinescu, George Marinescu.

    .... formaţiunea politică al cărei şef este Victor Ponta, este decisă să îi schimbe din funcţii pe toţi cei care au contribuit la situaţia tensionată existentă astăzi în societatea românească.... 

    Geaba checherez galceava, daca nema putirinta. 

    Mai mult, exista vorba: Lulul schimba parul, dar naravul,ba.

    Ce bine ar fi fost daca era asa de harnic si cat a fost la ciolan!. Toti sunt asa; cum ajung la ciolan, schimba parul dar naravul, ba. 

    In sanatatea coanei Daciana , ca e... Dama buna ! :)))

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb