Vânzările de proiectoare BenQ au crescut cu 7,5% în primul semestru

F. A.
Companii / 12 august 2013

BenQ a înregistrat în primele şase luni ale anului o creştere de 7,5% a vânzărilor de proiectoare pe piaţa din ţara noastră, conform datelor publicate de compania de analiză Future Source Consulting. Cea mai bună dinamică a fost înregistrată pe segmentul proiectoarelor destinate utilizatorilor casnici, din punct de vedere al volumului, acesta a avut o evoluţie de 15%, în prima jumătate a anului faţă de perioada similară din 2012.

Cu aceste rezultate, compania se menţine pe prima poziţie în topul producătorilor de proiectoare care operează la nivel local, având în primele şase luni o cotă de piaţă de 43,3%, informează compania printr-un comunicat de presă.

Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România, a declarat: "La nivelul întregii pieţe, vânzările de proiectoare home cinema au avut un avans valoric de 29% în primele şaşe luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce demonstrează că acest segment evoluează spre un nivel de maturitate, iar consumatorii nu mai sunt orientaţi către preţ, ci către produse din ce în ce mai performante, care le satisfac nevoile, fie că îşi doresc o rezoluţie full HD 3D, opţiuni complexe de conectare la surse de semnal, sau posibilitatea conectării prin Wi-Fi".

Totodată, proiectoarele create pentru mediul de business au înregistrat, în prima jumătate a acestui an, o creştere valorică de 7% potrivit Future Source Consulting.

Segmentul Educaţional, însă, a avut cea mai slabă dinamică la nivelul întregii pieţe, contractându-se din punct de vedere al numărului de unităţi cu 3,5%, o tendinţă ce s-ar putea corecta în a doua jumătate a anului, odată cu reluarea cursurilor pentru elevi şi studenţi, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb