Vectr Holdings cumpără Padova Agricultura şi Contara

F.D.
Companii / 17 ianuarie

Vectr Holdings cumpără Padova Agricultura şi Contara

Angajată în operaţiuni agricole, distribuţie de maşini agricole, industria de fitness şi imobiliare în România, cu o cifră de afaceri anuală de peste 200 de milioane de euro, Vectr Holdings anunţă achiziţia cu succes a Padova Agricultura S.R.L şi Contara S.R.L prin intermediul Vectr Farm Braila S.R.L, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Vectr Holdings îşi propune să îşi consolideze poziţia pe piaţă, să crească productivitatea şi să stabilească noi standarde pentru eficienţă, sustenabilitate şi inovaţie. Urmărind permanent colaborarea cu toate părţile interesate, pentru a crea un impact pozitiv, pentru a stimula creşterea economică şi a contribui la comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea, în ciuda volatilităţi meteorologice fără precedent, cu care agricultura românească se confruntă în prezent.

Privind în perspectivă, Vectr Holdings se angajează să implementeze strategii care să se alinieze nevoilor dinamice ale agriculturii moderne din România: managementul durabil al resurselor, creşterea productivităţii, conservarea apei, bunăstarea solului şi respectul pentru biodiversitate, cu atenţie sporită la securitatea alimentară", a declarat Chintan Surana, CEO al grupului Vectr Holdings.

Companiile afiliate Vectr Holdings au început activităţile în agricultura din România în anul 2015, cu 2.300 de hectare în exploatare. În ultimii 3 ani au extins aria de operare agricolă cu aproximativ 17.500 de hectare. Prin noile achiziţii, operaţiunile agricole ale Vectr Holdings au ajuns la aproximativ 27.000 de hectare de teren agricol.

Padova Agricultura S.R.L., care activeaza in Braila s-a implicat activ în producţia şi comercializarea cerealelor în Romania. Portofoliul său divers include culturi precum orez, porumb, grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, lucernă şi soia. Cea de-a doua companie, Contara S.R.L, şi-a schimbat obiectivul principal incepând din anul agricol 2022, de la cultivarea orezului, la producţia de cereale, specializată în culturi precum porumb, grâu şi floarea soarelui.

Vectr Farm Braila, holdingul care facilitează această achiziţie, deţine rolul strategic de a integra cu succes Padova Agricultura şi Contara în ecosistemul Vectr Holdings.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb