Veeam: Lider în domeniul soluţilor software de backup şi recuperare a datelor pentru companii

D.R.
Companii / 10 august 2023

Veeam: Lider în domeniul soluţilor software de backup şi recuperare a datelor pentru companii

Veeam a fost clasat ca lider în Gartner Magic Quadran, pentru soluţii software de backup şi recuperare a datelor pentru companii, informează un comunicat al Veeam Software, remis astăzi redacţiei.

Anand Eswaran, CEO Veeam declară:"Veeam continuă să ofere cele mai înalte standarde de produs şi cel mai ridicat grad de încredere celor 450.000 de clienţi ai noştri, pe măsură ce lucrăm împreună pentru a le asigura rezilienţa afacerii şi recuperarea rapidă în urma atacurilor ransomware sau altor tipuri de atacuri cibernetice", conform sursei citate.

Anand Eswaran a adăugat:"Ca parte a lansării recente a Veeam Data Platform şi a concentrării noastre pe protecţia datelor şi recuperarea în caz de ransomware, Veeam a lansat aproape 30 de actualizări ale produselor în ultimele 12 luni, cu aproape 1.000 de noi caracteristici şi îmbunătăţiri ale produselor - ca rezultat al colaborării noastre cu partenerii şi clienţii şi al efortului nostru neîncetat de a oferi soluţiile tehnologice de care au nevoie pentru a-şi menţine afacerile în funcţiune", afirmă sursa citată.

Platforma de date Veeam oferă capabilităţi mai avansate de securitate a datelor, recuperare şi cloud hibrid în întregul mediu IT - Multi-Cloud, virtuale, fizice, SaaS (M365, Salesforce) şi Kubernetes. Veeam Backup & Replication v12, aflat la baza Veeam Data Platform, oferă cel mai bun backup securizat şi o recuperare rapidă şi fiabilă în urma oricărei ameninţări cibernetice, inclusiv ransomware, pentru a menţine afacerile rezistente şi funcţionale. Prin această abordare a platformei, fiecare mediu, oricât de complex, poate fi securizat şi recuperat rapid atunci când contează cel mai mult, învingând atacurile ransomware şi asigurând eficienţă şi fiabilitate maximă pentru companiile de toate dimensiunile, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb