Vegacomp Consulting furnizează municipiului Alba Iulia soluţii Smart Parking şi Smart Metering

A.C.
Companii / 28 septembrie 2017

Logo Vegacomp Consulting

Logo Vegacomp Consulting

Vegacomp Consulting anunţă astăzi debutul unui protocol de colaborare cu municipalitatea din Alba Iulia, prin intermediul căruia furnizează soluţii Smart City pentru monitorizarea în timp real a spaţiilor de parcare, prin senzori, şi a consumului de electricitate, gaze şi apă, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cornel Bărbuţ, CEO, Vegacomp Consulting a declarat: "Alba Iulia, oraş aflat deja în avangarda ca deschidere pentru industria Smart City din România, va beneficia de soluţiile noastre în ariile de Smart Parking şi Smart Metering, în cadrul unui proiect pilot, ce se întinde până la finele lunii martie 2019. Astfel, investim în adopţia tehnologiei, pentru a sprijini dezvoltarea urbană din România, cu senzori produşi local şi soluţii proprii. Prin aceste soluţii, răspundem unor nevoi concrete ale locuitorilor: fluidizarea traficului, optimizarea parcărilor, vizibilitatea clară, în timp real, a consumului generat de utilităţi şi optimizarea costurilor implicate de acestea, unificate, indiferent de furnizori".

Conform sursei, Vegacomp Consulting va monta şi testa un set de 50 de senzori wireless ce permit detectarea locurilor de parcare şi statutul acestora. Informaţiile transmise prin intermediul acestor senzori sunt agregate într-o interfaţă, prin aplicaţii pentru web si smartphone, atât pentru utilizatorii finali, cât şi pentru administraţia publică. Compania a instalat deja două versiuni anterioare de senzoriîntr-una dintre cele mai traficate parcări din centrul Bucureştiului, încă din luna martie.

De asemenea, compania va instala, în trei tipuri de clădiri ale municipalităţii, cu obiceiuri diferite de consum, seturi de senzori şi dispozitive de colectare a datelor referitoare la consumul de electricitate, gaze şi apă, prin sisteme retro-fit (care se adaugă infrastructurii existente), informează sursa.

Potrivit sursei citate, soluţiile pilot fac parte din proiectul "Alba Iulia Smart City 2018' iniţiat de Ministerul Comunicaţiilor în 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb