VELUX : Cum se poate reduce căldura care intră în locuinţe vara cu până la 93%

S.B.
Companii / 11 iunie

VELUX : Cum se poate reduce căldura care intră în locuinţe vara cu până la 93%

VELUX România demonstrează cum un accesoriu, precum ruloul exterior parasolar opac, poate reduce căldura care intră în locuinţe vara cu până la 93%, blochează lumina şi minimizează zgomotele exterioare, fără a compromite stilul sau design-ul locuinţei.

În completarea ferestrelor de mansardă VELUX, rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu până la 6,5 grade Celsius în timpul verii, eliminând, astfel, dependenţa de aerul condiţionat. Datorită design-ului care utilizează energie solară pentru a funcţiona, rulourile sunt uşor de montat, fără a necesita cabluri sau detalii de utilizare complexe.

"Adesea, nu conştientizăm cât de importante sunt anumite detalii în crearea confortului acasă, până când acestea lipsesc. Rulourile exterioare parasolare opace VELUX sunt acele piese esenţiale care completează puzzle-ul confortului şi eficienţei energetice în locuinţele noastre. Ne bucurăm să oferim clienţilor noştri soluţii inovatoare care aduc un plus de valoare şi îmbunătăţesc considerabil calitatea vieţii, fiind, în acelaşi timp, prietenoase cu mediul", a declarat Noemi Ritea, Director de Piaţă România, Ungaria şi Moldova.

Totodată, ventilaţia este esenţială pentru un aer curat în locuinţă, spun specialiştii companiei. Prin tehnologia VELUX ACTIVE with NETATMO, care deschide automat ferestrele sau le închide, se menţine un climat interior optim, asigurând, în accelaşi timp, şi o ventilaţie eficientă.

"În ultimii ani, preocupările românilor sunt tot mai mari în ceea ce priveşte sustenabilitate şi eficienţa energetică a caselor pe care le construiesc, astfel că beneficiarii apreciază un echilibru între confort şi estetică. Acest echilibru vine inclusiv din accesoriile care, deşi văzute iniţial ca simple atribute în ergonomia unei case, fac diferenţa atunci când ai o perspectivă holistică a spaţiului pe care îl numeşti acasă. Iar când vine vorba de accesorii de protecţia solară, într-un climat tot mai cald de la an la an, acestea au ajuns să fie un gest natural în proiectare, dar şi în execuţie", a afirmat drd. arh. Armina Popeanu, Fondatoare AArchitects.Design şi aBC - a Business of Creativity.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. sigur nu cu velux reduci 93%... sa lasam gargara....

    frumos pentru publicitate...dar mai trebuie o tura la calcule... 

    s c c r e t 

    1. Nu "cu 93%", ci "pana la 93%"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb