VELUX se angajează în dezvoltarea unui mediu sustenabil prin aprovizionarea din surse certificate

A.C.
Companii / 27 martie 2017

Geam Velux (Sursa foto: Wikipedia)

Geam Velux (Sursa foto: Wikipedia)

Mikkel Skott Olsen, liderul CSR din cadrul Grupului Velux, precizează că VELUX se angajează în dezvoltarea unui mediu sustenabil prin aprovizionarea din surse certificate, potrivit unui comunicat de presă al companiei remis Redacţiei.

Grupul VELUX anunţă rezultatele raportului de CSR pentru anul precedent, în care sunt detaliate angajamentele şi progresele înregistrate. Cel mai recent raport dovedeşte progrese făcute în atingerea targetelor setate pentru 2020, în special în ceea ce priveşte aprovizionarea cu lemn durabil, provenit din surse certificate şi păduri sustenabile.

Skott Olsen spune: "Suntem încântaţi că am reuşit să progresăm, apropiindu-ne cât mai mult de atingerea obiectivelelor privind dezvoltarea durabilă, aşa cum o demonstrează acest raport. CSR-ul şi raportul de sustenabilitate reprezintă un instrument valoros pentru clienţi, angajaţi sau pentru alte părţi interesate să evalueze performanţa şi angajamentul companiei faţă de practicile de business cu adevărat durabile".

Aproximativ 80 de milioane de locuitori din Europa trăiesc în locuinţe nesănătoase şi umede, care prezintă un risc ridicat de apariţii ale alergiilor şi astmului, în timp ce, aproximativ 30 de milioane suferă din cauza lipsei luminii naturale. Acesta este motivul pentru care Grupul VELUX se angajează în dezvoltarea unor soluţii inovatoare care pun în prim-plan sănătatea oamenilor şi construirea unui mediu sustenabil.

Raportul CSR pentru anul 2016 relevă faptul că un procent de 98% din lemnul utilizat pentru manufacturarea produselor VELUX provine din păduri certificate, sustenabile, un procent de trei ori mai mare decât media mondială şi care se apropie de obiectivul VELUX setat pentru anul 2020 de 99%.

În raport se mai prezintă că un procent de 97% din deşeurile produse sunt reciclate sau utilizate pentru generarea de energie şi faptul că nivelul de emisie de CO2 a fost redus cu 26% faţă de nivelul din anul 2007, iar targetul pentru 2020 este o reducere de 50%.

Potrivit companiei, rata accidentelor produse la locul de muncă raportată la un milion de ore de lucru este de 1.9, de aproape cinci ori mai mică decât într-o industrie similară. Pe termen lung, compania tinde către zero accidente la locul de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb