Venituri operaţionale în creştere cu 38,5% pentru WTCB în iulie

F.A.
Companii / 8 septembrie 2013

Cristina Chiriac

Cristina Chiriac

World Trade Center Bucureşti (WTCB) a înregistrat, în luna iulie, venituri operaţionale totale în valoare de 836.374 euro, în creştere cu aproximativ 38,5%, comparativ cu luna similară a anului trecut, când nivelul acestora a fost de 604.071 euro, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

"Obiectivul meu este acela de a creşte rentabilitatea companiei şi de a utiliza la maximum potenţialul extraordinar al World Trade Center Bucureşti, un nume consacrat în industria hotelieră şi de conferinţe din România. Misiunea este aceea de a reda societăţii strălucirea şi de a deveni un reper major pentru mediul de afaceri", a declarat Cristina Chiriac, directorul general World Trade Center Bucureşti.

Compania se află în insolvenţă din iunie 2011, fiind în administrarea EURO INSOL.

Rezultatul brut din exploatare înregistrat la sfârşitul lunii iulie a fost de 160.072 euro faţă de o pierdere de 22.160 euro, comparativ cu luna corespunzătoare a anului anterior.

În total, rezultatul din exploatare (fără cheltuieli generale) a ajuns la peste 817.000 de euro, în creştere cu peste 41 % comparativ cu luna iulie a anului trecut, când veniturile din exploatare erau cifrate la 584.000 de euro.

Potrivit sursei citate, trendul pozitiv pe care se situează societatea care administrează Hotelul Pullman, precum şi spaţii de birouri, restaurante şi galerii comerciale, este subliniat de investiţiile realizate pentru creşterea rentabilităţii. Astfel, bugetele de lucrări de reamenajare şi repunere în standard, atât a spaţiilor de birouri cât şi a sălilor din centrul de conferinţe şi cupola Plaza, antrenate în lunile iulie - august, sunt de aproximativ 149.000 euro. Valoarea investiţiei în refacerea termo şi hidroizolaţiei clădirii este de aproximativ 488.000 euro.

"Conducerea companiei a elaborat un plan ambiţios de investiţii pentru a pregăti complexul, având în vedere că sezonul de toamnă aduce creşteri în segmentul de conferinţe şi pe piaţa hotelieră", se mai arată în comunicat.

Aceeaşi evoluţie pozitivă a fost observată şi la Pullman Bucharest World Trade Center, care a înregistrat o creştere cu peste 15% a veniturilor operaţionale, ajungând la peste 400.000 de euro.

Cumulat, pe primele şapte luni, gradul de ocupare a Pullman Bucharest World Trade Center a crescut cu 5 % comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar veniturile din restaurant au crescut cu 4 % faţă de perioada similară a anului precedent.

Numărul de clienţi a crescut cu 1.500 pe segmentul Restaurant şi Banqueting (petreceri), iar comparativ cu piaţa, creşterea la şapte luni pe toate segmentele a fost de 19 %.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb