Vertiv adaugă noi modele de UPS monofazate cu tensiune globală la portofoliul de litiu-ion care creşte rapid

R.S.
Companii / 24 aprilie

Vertiv adaugă noi modele de UPS monofazate cu tensiune globală la portofoliul de litiu-ion care creşte rapid

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a prezentat astăzi extensia familiei de UPS-uri Vertiv Liebert® GXT5 Litiu-Ion , online cu dublă conversie, pentru aplicaţii care funcţionează la 5kVA-10kVA Tensiune Globală (GV) (200V-240V; Implicit 230V). Această extindere a liniei Liebert GXT5 Litiu-Ion la 10kVA (de la 1-3kVA) completează şi mai mult portofoliul Vertiv de sisteme şi soluţii UPS cu litiu-ion pentru marginea reţelei. Vertiv acceptă acum comenzi pentru noile modele de 5-10 kVA GV în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi livrează din stocurile curente, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, modelele Liebert GXT5 Litiu-Ion sunt proiectate pentru spaţiile mai mici tipice pentru marginea reţelei, cu un design rack/turn convertibil şi cu o înălţime în rack de doar 3U (UPS de la 5 kVA până la 10 kVA). Aceste modele GXT5 LI GV includ un cabinet integrat de bypass de întreţinere care păstrează spaţiul în U suplimentar pentru rack. Toate sistemele UPS Liebert GXT5 Litiu-Ion vin cu o garanţie limitată de cinci ani.

Densitatea de putere mai mare a bateriilor litiu-ion permite Vertiv să compacteze mai mult timp de funcţionare într-un spaţiu mai mic în comparaţie cu un UPS obişnuit cu baterii cu tehnologie VRLA, iar durata de funcţionare poate fi extinsă cu până la opt cabinete externe pentru baterii. Cu o performanţă îmbunătăţită la temperaturi de funcţionare mai ridicate şi o durată de viaţă mai lungă, bateriile litiu-ion aflate în componenţa Liebert GXT5 Litiu-Ion reduc costul total de deţinere cu până la 50% în comparaţie cu soluţiile VRLA. În plus, bateriile litiu-ion durează în mod obişnuit între 8 şi 10 ani, comparativ cu aproximativ trei până la cinci ani pentru bateriile VRLA, reducând sau eliminând costul şi inconvenientul înlocuirii bateriilor pe durata de viaţă a UPS-ului.

"Prin această ofertă extinsă, Vertiv este gata să valorifice creşterea rapidă aşteptată a bateriilor litiu-ion în centrele de date", a declarat Karsten Winther, preşedintele Vertiv în regiunea EMEA. "UPS-ul Liebert GXT5 Litiu-Ion oferă un format compact, versatilitate şi întreţinere redusă, prezentând o soluţie eficientă perfect potrivită pentru locaţii la distanţă, cu suport tehnic minim la faţa locului."

Potrivit Omdia, se aşteaptă ca adoptarea bateriilor pe bază de litiu pentru UPS în centrele de date să îşi continue creşterea rapidă şi să domine în curând piaţa bateriilor UPS, atingând 65% din veniturile globale până în 2030, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb