VICTOR PONTA, DESPRE EXCLUDEREA LUI MIHAI CHIRICA: "Dragnea, ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu face curăţenie în Partid"

D.I.
Politică / 10 februarie 2018

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a comentat într-o postare pe Facebook excluderea primarului Iaşiului Mihai Chirica din partid, spunând că acesta a fost exclus pentru că a sprijinit Guvernul Tudose.

Într-o postare publicată ieri seară, Ponta a susţinut: "Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru că am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru că a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! Dragnea, ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu face curăţenie în Partid pe principiul "niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD"! Deja se depăşeşte orice limită admisibilă a raţiunii şi bunului simţ!".

Comentând asupra impactului acestiei decizii, fostul lider social-democrat a mai precizat: "Dragnea pierde Iaşiul ("capitala Moldovei"), ii umileşte pe alegătorii din acea zonă, arată că elimină fără scrupule orice voce care nu se supune orbeşte, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras", susţine Ponta, care îşi expirmă convingerea că Mihai Chirica se va dovedi un bun primar în continuare pentru Iaşi şi că în 2020 va fi reales în funcţie tocmai pentru că "nu s-a compromis pe post de figurant în filmele proaste de «Teleorman production»".

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, ieri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului oraşului Iaşi, Mihai Chirica.

La finalul şedinţei, Mihai Chirica a declarat că decizia este una abuzivă, motivând că poate fi dat afară din partid doar de către organizaţia municipală, unde este membru, şi nu de cea judeţeană.

Primarul Iaşului a precizat că va contesta în partid hotărârea, întrucât a fost încălcat statutul partidului, dar ia în calcul şi să o atace şi în instanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb