VICTOR PONTA: ''Nicuşor Dan a fost capturat de căpuşele de lângă PSD şi PNL''

G.U.
Politică / 26 iulie 2020

''Nicuşor Dan a fost capturat de căpuşele de lângă PSD şi PNL''

Victor Ponta, liderul Pro România a susţinut că Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decât a făcut din 2016 până acum şi că Nicuşor Dan nu va fi capabil să îşi pună în aplicare proiectele.

Ponta a precizat: "Nicuşor Dan nu va putea să facă pentru că a fost capturat de căpuşele de lângă PSD şi PNL. Vreau să construim o alternativă şi cine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie să aibă o alternativă în Alianţa Pro Bucureşti 2020 care propune pentru capiltală 1% politică şi 99% rezultate".

Declaratia a fost făcută, astăzi, într-o conferinţă de presă cu prilejul lansării de către Victor Ponta şi Robert Negoiţă a alianţei electorale Pro Bucureşti 2020, ai cărei candidaţi pentru Primăria Capitalei şi pentru primăriile de sector vor fi stabiliţi în următoarele zile.

Fostul premier a adăugat: ''Nu e doar o alianţă între doi oameni care se cunosc de foarte mult timp, ci o alianţă între destul de mulţi oameni"

''Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemanătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent, dar mai rău decăt în 2012, nu există alternativă. Trebuie să votăm contra ciumei galbene care seamănă îngrozitor de tare cu ciuma roşie. Nimeni nu vede pe termen foarte scurt cum va arăta Bucureştiul şi cum va arăta România'', a declarat Victor Ponta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Astazi am lasat poarta de la cotet deschisa si toate pasarile au navalit la ciugulit capuse.Nu stiu de ce dar toate capusele erau amortite de la inghet cu toate ca afara era destul de cald.Sa fie de la discursul ilustrului Ponta?In urmatoarea perioada vreau sa-i donez lui ND cateva pasari dresate,mancatoare de capuse si la cald si la inghet.

    1. " Nu edoar o alianta intre doi oameni care .....". Corect . E o alianta intre doua doua japite , doi fosti copii teribili nerecunoscatori cu cei care le-au facilitat dezvoltarea .Sper sa-si rupa gatul ,politic , nu biologic !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb