Viitorul cancelar german, Olaf Scholz, susţine vaccinarea obligatorie împotriva covid-19

S.B.
Internaţional / 30 noiembrie 2021

Viitorul cancelar german, Olaf Scholz, susţine vaccinarea obligatorie împotriva covid-19

Viitorul cancelar german Olaf Scholz se declară în favoarea vaccinării obligatorii împotriva covid-19, în lupta împotriva epidemiei, în contextul în care Angela Merkel a îndepărtat până în prezent această opţiune, reţinută în Austria vecină, informează news.ro.

Olaf Scholz "a declarat că observă că există dezbateri cu privire la acest subiect în Bundestag, în toate partidele", declară o sursă din anturajul acestuia.

Potrvit acestei surse, succesorul Angelei Merkel şi-a "semnalat simpatia faţă de o asemenea reglementare" marţi, în cursul unei reununi a Angelei Merkel, la care a participat şi Scholz, cu conducătorii celor 16 landuri germane, care ar putea conduce la o înăsprire a restricţiilor anticovid.

Presa germană scrie că autorităţile analizează o închidere a barurilor şi cluburilor.

Angela Merkel a îndepărtat, până acum, opţiunea vaccinării obligatorii, adoptată de către Austria.

Vaccinarea obligatorie a fost impusă recent, în Germania, angajaţilor azilurilor de bătrâni, spitalelor şi militarilor din cadrul Bundeswehr şi urmează să intre în vigoare în curând.

Situaţia sanitară rămâne tensionată, iar marţi rata incidenţei era de 452,2 cazuri la 100.000 de locuitori.

Aproximativ 57 de milioane de german au fost vaccinaţi complet până în prezent, reprezentând 68,5% din populaţie.

Vaccinarea obligatorie - respinsă mult timp de către o majoritate a germanilor - este susţinută în prezent de aproape două trimi din populaţie (64%), potrivit unui sondaj recent difuzat de posturile RTL şi ntv.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. ...

    1. ...

      Si prostii raman aceiasi , pe baricade.

      UNIUNEA EUROPEANA,devine prin GERMANIA incet dar sigur,UNIUNEA STATELOR NAZISTE EUROPENE.Odata cu radicalizarea GERMANIEI impotriva DREPTURILOR si LIBERTATILOR Ccetatenilor Europeni,sunt Tari in UE.,care nu se vor alinia niciodata la decizia Germaniei. UNGARIA,POLONIA,CEHIA,SLOVACIA ,sunt deja impotriva masurilor aberante pe care NAZISTII de la BRUXELLES le vor lua impotriva popoarelor Europene.Dupa ultimele decizii ale Comisiei Europene care propune RENUNTAREA popoarelor CRESTINE la CRACIUN,stergerea din randul cetatenilor EUROPENI a numelor celor care se numesc ION,MARIA si alte cateva,este numai PREAMBULUL prin care NAZISTII de la BRUXELLES vor da o DIRECTIVA prin care TARILE CRESTINE sa treaca la DEMOLAREA BISERICILOR,iar intrarile in INSTITUTIILE STALELOR mmbre ale UE. sa fie inlocuite cu ZVASTICA.Probabil,ca in curand se v-a da o directiva prin care ZILELE NATIONALE ale Tarilor membre din UE> sa fie interzise iar in scoli se v-a introduce studierea cartii lui HITLER,MEIN KAMPF.IIDIOTII ROMANI care cica sunt reprezentantii nostrii la UE>,stau CAPRA in timp ce UNGARIA si POLONIA le da cu FLIT NAZISTILOR de la BRUXELLES. Bucuratva romani azi,de ziua NATIONALA deoarece la anu,se poate sa ne inchinam la MOASTELE lui HITLER.!

      Cum sa ma bucur de ziua NATIONALA cand suntem condusi de ciuma, cancer si puroi la bukres? Cum sa nu ne fie rusine ca suntem romani cu asemenea specimene in fruntea statului. Copiii Romaniei se pregatesc sa plece si ei in masa.... culmea, taman in tarile "uniunii statelor naziste" asa cum mananci mataluta mult cacat, TROL RUSESC DE CEA MAI JOASA SPETA!!!!!!!!!!!!

      Iata ca CURISTII si LESBIENCELE din USR,se simt deja LEZATI in demnitatea lor de NEOCOMUNISTII,si reactioneaza ca niste CAINI TURBATI la cele postate de mine.Sa nu cumva noi ca Romani sa uitam ca cei care au fost deacord cu propunearea NAZISTA a COMISIEI EUROPENE ,a fost votata cu doua maini de USR la BRUXELLES.Cred ca si unii dintre eurodeputatii liberali au fost deacord cu NAZISTII EUROPENI,deoarece am vazut ca LESBIANCA OLANDEZA,SOPHIE in ,t VELD,se arata dezamagita ca nu toti cetatenii europeni sunt "FERICITI",de propunere ei urmand sa devina niste ANTICRISTI asa cum a stabilit ONOR COMISIA.Cred ca USR,ar trebui interzis in Romania si trimisi la DESTRABALARE in OLANDA.!

    Sunt doar germani și nu se pot debarasa de înclinația spre totalitarism în care au o lunga istorie. Tot prin vot acum 88 de ani l-au ales pe fuhrer. Este tara care a dat lumii pe Hitler și pe Karl Marx. Au pornit și doua războaie mondiale pe care le-au pierdut. Cine sunt oare idioții Europei?

    1. Evident ca nemtii sunt idiotii europei.

    VACCINĂRILE !!! 1 = 2,3 .....n+1 ...rapel booster ....infinit

    Trebuie inregistrat un ONG care sa apere dreptul transvaccinatilor. Acolo unde este patria democratiei, transsexualii sunt respectati si au toate drepturile. E normal daca un barbat se crede femeie, si un om normal nevaccinat sa se creada vaccinat si sa aibe toate drepturile inclusiv nazi-pass.

    Nu mai scăpa ăștia de nazism niciodată. E în gena lor și iar le vine sa dea în clocot.

    In Europa, ecuatia politico-sociala s-a simplicat la maxim, in sensul urmator: ori bestiile de politruci supusi Ocultei reusesc sa impuna sclavia si Holocaustul impotriva cetatenilor de rand, ori acestia din urma reusesc sa se rascoale si sa masacreze bestiile! Alta cale nu mai exista!

    & Alimentarea cu carburanți a autovehiculelor, încărcările bateriilor pentru cele electrice, se face mai des, ?

    & Un "model" mai vechi, ca Scholz, probabil că are nevoie de verificări și "gresări" mai dese, ?

    pai ?

    mai era viitor cancelar in Germania daca se opunea vaccinarii obligatorii ?  

    Germania nazista e renascut camarazi... UE este in pericol si Romania la fel... Atentie la alegerile viitoare romani. A venit timpul sa votam romaneste.. Traiasca Romania Mare....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb