Vinarte se aşteaptă la o creştere de 15% pentru 2019

L.A.
Companii / 21 februarie 2019

Vinarte se aşteaptă la o creştere de 15% pentru 2019

Vinarte îşi propune, pentru 2019, o creştere a afacerilor cu 15%, mizând pe diversificarea portofoliului de produse, în special pe gamele premium şi super premium, precum şi pe modernizarea celor două crame din Oltenia (Bolovanu- Sâmbureşti şi Stârmina - Mehedinţi) şi pe înscrierea lor în circuitul turistic.

O provocare pentru 2019 este şi adresarea către publicul novice în materie de vinuri, în special promovarea produselor în rândul tinerilor. "Publicul tânăr doreşte un vin easy to drink, uşor de consumat iar provocarea pentru noi este de a realiza acest lucru fără a omite elementele de calitate", afirmă oenologul Iustin Urucu, a cărui carieră se confundă cu istoria Vinarte.

Vinarte se va concentra într-o mare parte pe piaţa românească, însă vor distribui vinuri româneşti în Canada, Belgia, Luxembourg, Polonia, China şi Japonia, şi chiar în Italia şi Franţa, unde Directorul Rodica Căpăţînă afirmă că vinul românesc este văzut drept un adevărat "exotism".

Istoria Vinarte începea în anul 1998, când un grup de investitori români şi străini şi-au pus în aplicare visul de a demonstra că în România se pot produce vinuri care să rivalizeze cu marile vinuri din Franţa şi Italia.

Domain Vinarte, înfiinţată în anul 2016, prin preluarea patrimoniului Vinarte SA de către patronul german, Tim Brockman, raportează o cifră de afaceri de 10,5 milioane de lei în 2018, reprezentând o creştere de 10% faţă de cifra înregistrată în 2017. Acest lucru se datorează noii echipe de management care a elaborat noi strategii de poziţionare a produselor pe piaţă, s-a ocupat de rebranding, a realizat o nouă politică de preţuri şi a extins distribuţia produselor pe piaţa externă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb