VIORICA DĂNCILĂ:  Preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot

D.I.
Politică / 18 octombrie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a spus despre Klaus Iohannis că este "înalt ca bradul, dar leneş" şi încearcă să convingă cetăţenii după cinci ani de mandat că mai merită un vot. Dăncilă a mai afirmat că Iohannis dă indicaţii de la Bruxelles, dar acolo stă ca "ghiocelul" şi îşi primeşte ordinele.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri seara, la o întrunire electorală la Braşov, că preşedinte Klaus Iohannis trebuia să fie activ în fiecare zi, să lupte pentru oameni şi pentru siguranţa acestora.

"Un preşedinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un preşedinte nu se trezeşte după patru ani, după cinci ani doar ca să jignească pe ceilalţi, trebuie să fie activ în fiecare zi a săptămânii, să lupte pentru oameni, pentru siguranţa oamenilor, să le dea speranţa şi demnitatea, mândria de a spune că este român. Dar preşedintele nostru în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an, preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot", a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că Iohannis se comportă ca şi cum ar fi fost reales şi dă ordine de la Bruxelles, deşi acolo stă ca "ghiocelul".

"Deja se comportă ca şi cum ar fi fost reales, ne dă indicaţii de la Bruxelles, dar acolo stă ca şi ghiocelul şi îşi primeşte ordinele. Un preşedinte trebuie să reprezinte ţara cu demnitate, nu se duce la Bruxelles să dea socoteală, se duce să ceară un tratament egal pentru România şi pentru români, se duce acolo să ceară să fim trataţi cu demnitate şi respectaţi pentru că suntem stat membru cu drepturi depline şi suntem un stat care avem obligaţii ca şi celelalte state membre, dar avem şi aceleaşi oportunităţi", a mai declarat Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a spus că pensiile din România trebuie să fie egale cu cele din alte state, ţara noastră să aibă aceleaşi subvenţii în agricultură ca şi alte ţări din Uniunea Europeană.

"Suntem un stat în care trebuie să avem pensiile egale cu acelor din alte state, subvenţii egale în agricultură, fonduri europene pentru dezvoltarea comunităţilor noastre cum au şi celelalte state membre. Vedeam astăzi un preşedinte care merge în Consiliul European şi spune, nu sunt de acord cu politica agricolă comună pentru că România are un potenţial agricol mare şi vrem subvenţii de 400 de euro pe hectar, cum are Olanda sau Malta, iar noi avem doar 200. Să meargă la Bruxelles să spună vrem coeziune adevărată, vrem convergenţă cu celelalte state membre, vrem să ne trataţi în mod egal, să nu existe state de mâna întâi şi stat de mâna a doua. Vrem ca România să fie tratată ca un stat care îşi merită respectul. Vrem pentru noi Schengenul, că îndeplinim condiţiile din 2011, dar nu avem pentru că nu are cine să lupte pentru noi în Consiliul European", a declarat Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. cind se suie piticul pe stilp nu-l mai dai jos nici cu pompierii. ce te faci cind suie una ca asta?

    Dar aceasta inculta si agramata,nu ne-a convins ca a fost cel mai slab si mai prost prim ministru din ultimii 30 de ani?!?

    Lasati- o ,vrea sa salveze romania !?....mai bine sa incerce sa salveze scoala de la videle....

    Madam Dancila! pensile/salariile din România vor fi ca in alte state, când mediul de afaceri va asigura productivitate/plus valoare la fel ca "in alte state".

    Capisci? 

    1. BCE tipareste euro la greu dar ii da unde vrea ea...plusvaloare ????

      DOAMNA , '''''' BUNA , BLANDA SI NECONFLICTUALA ''''''' CUM AI ZICEA DRAGNEA , CAND A ADUS-O , DE UNDE A ADUS-O , A-SI DA INCA O DATA , ARAMA PE FATA ; DE FAPT , E O FEMEIE - MONSTRU , CREATA DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SUS-NUMITULUI , DE CARE S-A LEPADAT RAPID , DIN CLIPA CAND ACESTA , A AJUNS , UNDE AI E LOCUL !!! MACAR , CATEVA PORTOCALE , SA-I FI TRIMIS !!! DAR , LA ZGARCENIA EI , LA CE SA TE ASTEPTI ??? V-AR PLACE , S-O AVETI , CA NEVASTA ???

      Medium de afaceri de la noi e o gluma proasta evaziune fiscala si profit declarat in alte tari habar nai tu de mediu de afaceri :)

    Paria dancila

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb