VIORICA DĂNCILĂ, REFERITOR LA PRO ROMÂNIA:  "Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD"

D.F.
Politică / 19 februarie 2020

"Nu pot fi de acord cu o alianţă cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD"

Preşedintele interimar al Organizaţiei de femei a PSD, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri că nu este de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD, aşa cum este Pro România.

Întrebată dacă la alegerile parlamentare ar fi bine dacă PSD ar candida pe liste comune cu Pro România, Dăncilă a spus: "Vom discuta despre asta. Eu vorbesc în numele meu, eu nu pot fi de acord cu o alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva Guvernului PSD".

Dăncilă a menţionat că, la nivel local, sunt judeţe în care o astfel de alianţă "este necesară", în altele aceasta deja există, pentru că au fost declaraţii în acest sens, ea afirmând că trebuie lăsat la latitudinea fiecărei organizaţii dacă încheie o asemenea înţelegere.

Referitor la anticipate, Dăncilă consideră că acestea înseamnă ''austeritate".

"Pentru noi este foarte simplu, anticipatele înseamnă austeritate, înseamnă că PNL nu îşi poate duce la bun sfârşit promisiunile, iar PSD este pregătit şi pentru o situaţie şi pentru cealaltă. Pentru noi este important ca actualul Guvern să îşi ducă mandatul la sfârşit. Nu vedem de ce a vrut schimbarea unui Guvern ca peste trei luni să spună că nu mai vor să guverneze şi că vor alegeri anticipate. Atunci când a căzut Guvernul Dăncilă şi au preluat guvernarea ştiau şi atunci de situaţia existentă în Parlament, dar este clar că altele sunt criteriile care stau în spatele alegerilor anticipate", a spus ea, la Palatul Parlamentului.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. JOS CHITARIȘTI

    Veorica ,te asteapta scoala de la videle

    1. IA UITETEEEE !!! A INVIAT VASILICA !!! DA , DE UNDE A MAI APARUT ??? CA PARCA SE PITISE , PE SUB PIETRE !!! LASA CA VINE TOVARASUL DRAGNEA INAPOI !!! A-TI DA EL LAPTE SA MANANCI !!! TE-A ADUS DE NICAIERI , ERAI O NIMENEA , SI TE-A FACUT REGINA IN PSD !!! SI TU , CE-AI FACUT ??? I-AI BAGAT CUTITUL IN SPATE !!! TE-AI DUS , MACAR CU O CHIFTEA , NU FACUTA DE TINE , CA NU TE PRICEPI , CU UNA CUMPARATA DE LA MC DONALDS , ACOLO LA EL , LA ZDUP ??? NICI POMENEALA !!! O SA PLATESTI , PENTRU ASTA !!!

      A facut-o Dragnea proasta țarii.

    Hopa Mitică /Cade-n k...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb