Vlad Cimuca, noul director general al hotelului Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca

G.U.
Companii / 17 februarie 2022

Vlad Cimuca, noul director general al hotelului Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca

Grupul lituanian Apex Alliance, care operează cinci hoteluri în Bucureşti, l-a numit pe Vlad Cimuca Director General al hotelului business Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, o investiţie iniţială de 22,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă.

"Viziunea Courtyard este de a fi mereu cu un pas înainte; spaţiile, facilităţile şi tehnologia noastră, ca de exemplu cheia digitală şi check-in-ul mobil, ţin cont de tendinţele pieţei şi de nevoile mereu în schimbare ale noii generaţii de călători. Planul meu este să creez momente unice pe parcursul întregii experienţe a clientului. În timp ce recenziile online au o importanţă majoră şi vor evidenţia atât punctele tari, cât şi provocările pe care le întâmpină brandul nostru, trebuie să gândim strategic în ceea ce priveşte construirea experienţei clienţilor. Alegerea momentelor cheie care definesc această călătorie şi executarea lor cu succes pot maximiza impactul la nivel de percepţie şi viitoare alegeri.", a spus Vlad Cimuca, director general, Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca.

Cu o experienţă de 17 ani în industria ospitalităţii şi ocupând anterior funcţia de manager de hotel la Double Tree by Hilton, Vlad Cimuca vorbeşte despre redresarea industriei şi importanţa segmentării clienţilor în acest domeniu.

"Observăm o revenire uşoară a afacerilor din industria ospitalităţii şi estimăm o îmbunătăţire în perioada următoare, în principal datorită măsurilor de relaxare şi eliminării restricţiilor pandemice, anunţate de mai multe ţări europene, România putând să urmeze această tendinţă. Perspectiva redresării şi relaxării este aşteptată de mult timp de industria ospitalităţii care, puternic lovită de pandemie, a fost nevoită să-şi menţină tarifele sub nivelurile din 2019, în ciuda creşterii costurilor pentru majoritatea produselor şi serviciilor din România.

În aceste condiţii de piaţă, ne propunem un nou început, cu cel mai bun Chef, cea mai bună experienţă a clientului şi o abordare de business bazată pe segmentare. În prezent, segmentarea doar pe clienţi business sau residential este simplistă şi nu poate acoperi psihografia clientului modern. Trebuie să avem o imagine clară a profilului de client pe care ne dorim să-l deservim, atât din perspectivă strategică, cât şi tactică", a continuat Vlad Cimuca.

Potrivit sursei citate, odată cu creşterea importanţei diviziei de produse alimentare şi băuturi în căutările şi deciziile de selecţie ale clienţilor, planul de investiţii al hotelului include un nou concept de meniu care se regăseşte în restaurantul hotelului, precum şi reamenajarea terasei exterioare. De asemenea, creşterea gradului de conştientizare a mărcii în rândul clienţilor şi a vizibilităţii acesteia în mediul online fac parte din planul de management al hotelului şi din strategia de business.

"O abordare agilă, proactivă, modernă şi centrată pe client este cea care ne defineşte şi ne ajută să fim prima alegere în preferinţele clienţilor", a conchis Cimuca.

Situat în zona de business a Capitalei, hotelul Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca beneficiază de prezenţa în zonă a marilor companii multinaţionale, precum cele din industria IT&C, care sporesc potenţialul de afaceri al sectorului.

Inaugurat în octombrie 2019, hotelul de 4 stele Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca dispune de 259 de camere repartizate pe 13 etaje. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme suplimentare de iluminat si scaune ergonomice, devenind astfel un spaţiu ideal de lucru. Cele şapte săli de conferinţă de dimensiuni diferite, care pot acomoda un număr total de 538 de persoane, împreună cu restaurantul hotelului, răspund corespunzător nevoilor de business ale clienţilor.

Courtyard se adresează unui segment modern, smart business, oferind relaxare, design inteligent şi un mediu creativ care susţine interacţiunea socială, în concordanţă cu nevoile specifice persoanelor care călătoresc în scop de afaceri.

Conducerea hotelului îşi propune să dubleze numărul de angajaţi în condiţii de post-pandemie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb