Vodafone a lansat un serviciu ce leagă telefonia mobilă şi cea fixă

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 septembrie 2008

Vodafone a lansat un serviciu ce leagă telefonia mobilă şi cea fixă

Vodafone România a lansat ieri un nou serviciu, care reuneşte telefonia mobilă şi telefonia fixă şi care permite direcţionarea pe telefonul mobil a oricărui apel către numărul de acasă sau către birou, precum şi efectuarea de apeluri către orice reţea naţională fixă la tarife începând cu trei eurocenţi (0,03 euro) pe minut.

"Cu Vodafone Zona Mea, pentru clienţii persoane fizice, şi Vodafone Mobile Office Zone, pentru companii, telefonul mobil poate face două lucruri în acelaşi timp. Când eşti în mişcare, orice apel către numărul de acasă sau către birou poate fi direcţionat pe telefonul mobil. Când eşti acasă sau la birou, poţi suna către alte reţele naţionale fixe la tarife începând cu 3 eurocenţi/ minut. De asemenea, poţi fi sunat din orice reţea naţională fixă, la tarifele specifice", au explicat într-o conferinţă de presă reprezentanţii companiei.

Pentru a beneficia de noile servicii, clienţii noştri trebuie să-şi definească o zonă fixă, fie că aceasta este acasă, la birou sau în orice alta locaţie aleasă de utilizator. Clienţii vor primi un număr fix de telefon, cu prefixul "0372", ataşat SIM-ului lor de mobil.

Atunci când clienţii sunt sunaţi pe numărul fix şi se află în afara zonei fixe, aceştia pot să-şi direcţioneze apelurile către numărul de mobil, către căsuţa vocală sau un anunţător (robot telefonic). În cazul în care clienţii aleg să răspundă de pe terminalul mobil, iniţiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

Serviciul Vodafone Zona Mea este disponibil prin două extraopţiuni care pot fi activate suplimentar faţă de serviciile de telefonie mobilă deja existente. Prima extraopţiune costă 1,49 euro/lună (TVA inclus) şi, în interiorul zonei fixe, utilizatorii beneficiază de tariful de 0,03 euro/minut pentru apelurile către reţelele naţionale fixe.

Clienţii Vodafone din segmentul de afaceri pot să-şi definească până la patru zone fixe în care pot primi şi iniţia apeluri către destinaţii fixe la tarife reduse, specifice telefoniei fixe.

În cazul ambelor servicii, apelurile către alte destinaţii decât cele specificate, precum şi convorbirile în afara zonei determinate vor fi taxate conform planului tarifar de voce mobilă pentru care clientul a optat.

Noile servicii sunt disponibile la nivel naţional, în toată aria reţelei GSM a Vodafone, care acoperă în prezent 98,1 la sută din populaţie şi 81,7 la sută din teritoriul României.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb