Vodafone aduce Nokia N97 mini, în premieră pe piaţa autohtonă

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 noiembrie 2009

Vodafone aduce Nokia N97 mini, în premieră pe piaţa autohtonă

Vodafone România anunţă disponibilitatea pe piaţă a noului mobil Nokia N97 mini, un adevărat computer de buzunar ce oferă funcţii variate, pentru a răspunde nevoilor complexe de comunicaţii ale utilizatorilor. Modelul este în premieră pe piaţa românească, şi poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi din ţară, la preţuri începând cu 399 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

Nokia N97 mini oferă o experienţă superioară de acces la e-mail şi Internet, la viteze de până la 3,6 Mbps. Noul model răspunde nevoilor de conectivitate mobilă ale utilizatorilor activi, aflaţi în permanentă mişcare, precum şi celor din segmentul de business, integrând tehnologiile HSDPA şi Wi-Fi. Nokia N97 mini este o alegere inspirată pentru utilizatorii care doresc să acceseze diverse documente şi aplicaţii de pe telefonul mobil. Astfel, clienţii pot accesa emailurile utilizând programe precum Microsoft Outlook sau Outlook Express şi pot vizualiza documente în format PowerPoint, Microsoft Excel şi Microsoft Word.

Utilizatorii îşi pot personaliza ecranul principal, având astfel acces uşor la contactele, conţinutul şi serviciile utilizate în mod frecvent. Prin intermediul widget-urilor, utilizatorii pot primi, în timp real, informaţiile relevante pentru ei, precum ultimele ştiri, informaţii meteo şi pot rămâne conectaţi la reţelele sociale preferate. De asemena, widgeturile oferă clienţilor un control sporit asupra contului de email şi calendarului.

Ecranul de 3,2", cu afişaj multi-senzorial, tastatura QWERTY integrală, glisantă lateral, memoria internă de 8 GB plus slot pentru cardul de memorie micro SD de până la 16 GB şi camera foto de 5 MP cu sistem optic Carl Zeiss, focalizare automată, blit şi zoom digital de până la 14x sunt câteva dintre funcţiile Nokia N97 mini. De asemenea, noul model dispune de GPS incorporat.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienţi, la 30 septembrie 2009. În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe 5 continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb