Vodafone anunţă un plan de economie circulară pentru prelungirea duratei de viaţă a telefoanelor

S.B.
Companii / 23 februarie 2022

Vodafone anunţă un plan de economie circulară pentru prelungirea duratei de viaţă a telefoanelor

Vodafone anunţă astăzi o iniţiativă prin care încurajează clienţii să prelungească perioada de utilizare a telefoanelor noi şi să predea sau să recicleze dispozitivele vechi, contribuind astfel la susţinerea economiei circulare în industria de telefonie mobilă, pentru reducerea la minimum a deşeurilor şi a emisiilor de carbon.

Începând din această primăvară, Vodafone le oferă clienţilor săi de pe pieţele europene o listă extinsă de servicii, incluzând asigurare, asistenţă şi reparaţii pentru dispozitive. De asemenea, Vodafone va lansa o platformă digitală care le va da clienţilor mai multe opţiuni de predare a telefoanelor pe care nu le mai folosesc.

Totodată, Vodafone încurajează clienţii să predea orice dispozitiv mobil nefuncţional pe care compania îl va recicla în mod responsabil sau reutiliza pentru cauze sociale. Nu în ultimul rând, Vodafone va oferi o gamă extinsă de smartphone-uri de top recondiţionate, la preţuri competitive.

Vodafone şi Recommerce anunţă astăzi un parteneriat strategic prin care cea mai mare bază de clienţi de smartphone-uri din Europa să beneficieze de dispozitive second-hand premium.

Alex Froment-Curtil, Chief Commercial Officer al Grupului Vodafone, a declarat: "Vodafone îşi asumă un rol esenţial în dezvoltarea unei economii circulare pentru dispozitivele mobile, care reduce semnificativ impactul asupra mediului. Suntem pionieri în dezvoltarea unei soluţii digitale cuprinzătoare care facilitează prelungirea duratei de viaţă a smartphone-urilor sau achiziţionarea unui dispozitiv recondiţionat."

Augustin Becquet, Chief Executive Officer al Recommerce, a declarat: "Suntem mândri să facem acest parteneriat cu Vodafone care lansează cel mai mare şi cel mai avansat program de management al ciclului de viaţă a dispozitivelor mobile la nivel european. Suntem convinşi de impactul real asupra mediului al unui astfel de parteneriat pe termen lung şi, mai mult decât atât, de rolul pe care îl are în combaterea schimbărilor climatice."

Păstrarea unui telefon pentru încă un an poate reduce impactul de CO2 cu până la 29%.[1] Achiziţionarea unui smartphone recondiţionat înseamnă aproximativ 50 kg mai puţin CO2, cu până la 20% mai puţin decât cantitatea produsă pentru fabricarea unui smartphone nou şi elimină necesitatea extragerii a 164 kg de materii prime. Pentru fiecare milion de smartphone-uri predate către Vodafone pentru recondiţionare şi revânzare , emisia a peste 50.000 de tone de CO2 poate fi evitată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb