Vodafone Business lansează platforma "Deschis la nou. Deschis la tehnologie"

S.B.
Companii / 25 aprilie 2023

Vodafone Business lansează platforma "Deschis la nou. Deschis la tehnologie"

Vodafone Business lansează "Deschis la nou. Deschis la tehnologie", o platforma ce încurajează antreprenorii să adopte soluţii digitale pentru afacerile lor.

Companiile mici şi mijlocii (IMM) reprezintă peste 50% din produsul intern brut (PIB) al României, dar se clasează pe ultimele locuri în ceea ce priveşte adoptarea soluţiilor digitale.

"Tech for Better este motto-ul după care ne ghidăm atunci când dezvoltăm atât soluţii digitale, cât şi oportunităţi de promovare a antreprenorilor români. Platforma de comunicare - Deschis la nou. Deschis la tehnologie - aduce în prim-plan soluţii digitale, care, alături de un partener de încredere în consultanţă şi implementare, sporesc productivitatea, eficienţa, siguranţa şi optimizarea costurilor pentru afacerile din România. Această platformă a fost gândită pentru ca toate companiile, nu doar cele aflate la început de drum în ceea ce priveşte digitalizarea, să testeze soluţiile Vodafone Business, să profite de multiplele beneficii ale digitalizării şi să depăşească mai facil provocările", a declarat Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România.

Conform unui studiu realizat de Vodafone în rândul companiilor din România, înainte de a lua decizia finală de achiziţie a unei soluţii din gama IT&C sau a unor servicii de digitalizare, 72% dintre acestea consideră că este importantă existenţa unei perioade de testare. In acelaşi timp, 70% consideră important gradul de inovare al soluţiilor din portofoliu şi consultanţa primită din partea furnizorului. Astfel, ca răspuns la aceste nevoi, noua platformă - Deschis la nou. Deschis la tehnologie - aduce expertiza consultanţilor şi vine cu o perioadă mai mare de testare gratuită pentru o gamă de soluţii oferite de Vodafone Business. Antreprenorii care îşi doresc să facă un prim pas către digitalizarea afacerilor pot testa acum gratuit, pentru o perioadă de şase luni soluţiile: Cloud Voice (centrală telefonică virtuală care permite funcţii diverse de management al apelurilor, inclusiv pentru activităţi de tip call center), Microsoft 365 (cea mai bună variantă pentru creşterea productivităţii, eficienţei în comunicare şi distribuţiei de informaţii în cadrul companiei), Virtual Private Server (un server virtual prin care se pot stoca şi păstra în siguranţă toate datele şi aplicaţiile unei companii), Smart Archive (acces rapid la documentele companiei, prin catalogare şi arhivare inteligentă), Business Secure Sign (semnătură electronică cu valoare legală care include Certificat Digital pentru a semna documentele, în siguranţă şi de oriunde), Vodafone Smart Protect (o soluţie de securitate cibernetică pentru dispozitive fixe şi mobile, care asigură protecţie antivirus, anti-malware, anti-spyware, anti-ransomware şi protecţia tranzacţiilor bancare) sau Smart Invoice (soluţie care permite emiterea şi managementul facturilor fiscale şi al altor documente de plată (precum proforme, chitanţe, avize), online)*.

Gama largă de soluţii end-to-end integrate de către Vodafone Business, alături de expertiza oferită de consultanţii în tehnologie şi digitalizare, pot satisface cerinţele specifice ale oricărei afaceri, indiferent de industria din care aceasta face parte.

Comunitatea Vodafone Business are deja peste 100.000 de antreprenori care au dovedit că sunt deschişi la nou şi la tehnologie, alegând să îşi digitalizeze afacerile. Astfel am invitat, în cadrul platformei, o parte dintre aceştia să ne spună povestea lor de succes. Musette, Cupio, fisher Fixings, Archivit, VEGO Holdings şi Sweetology au evidenţiat modul în care soluţiile de tehnologie din portofoliul Vodafone Business îi ajută să fie mai eficienţi, să optimizeze costurile, să îşi ţină companiile în siguranţă şi să îşi îmbunătăţească productivitatea.

De altfel, aceasta este şi promisiunea pe care Vodafone Business o face clienţilor: atenţia şi adaptabilitatea la nevoile fiecărei afaceri, alături de soluţiile tehnologice inovatoare.

Platformei Deschis la nou. Deschis la tehnologie i se asociază şi eShop-ul de soluţii fixe pentru clienţii Vodafone Business, de unde pot fi achiziţionate exclusiv online servicii de internet şi televiziune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb