Vodafone lansează Sony Ericsson W715 Walkman, în exclusivitate pentru România

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 mai 2009

Entertainment: Media, YouTube, 3D games, Motion gaming, Java, FM radio with RDS, Video streaming, Video viewing

Entertainment: Media, YouTube, 3D games, Motion gaming, Java, FM radio with RDS, Video streaming, Video viewing

"Vodafone" a lansat, pe piaţa autohtonă, Sony Ericsson W715 Walkman, model ce oferă o performanţă deosebită pentru acces la servicii de muzică, completând astfel portofoliul companiei de telefoane dedicate pasionaţilor de gadgeturi de ultimă generaţie, anunţă Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România, printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

Sony Ericsson W715 Walkman oferă o calitate superioară a sunetului care, alături de accesul la opţiuni precum Track ID - pentru identificarea melodiilor, SensMe - posibilitatea de a alege muzica după starea de spirit a utilizatorului şi Shake Control - funcţie ce permite controlul player-ului prin mişcări ale mâinii şi, nu în ultimul rând, Walkman Player 3.0 garantează utilizatorilor cea mai bună experienţă muzicală. În plus, cu noul model Sony Ericsson, clienţii Vodafone au acces direct la internet pe mobil şi portalul Vodafone live! prin tasta dedicată, deschizându-se astfel accesul la o întreagă colecţie de muzică, jocuri dar şi la serviciul TV Mobil.

Cu Sony Ericsson W715 Walkman, utilizatorii se pot bucura de o bună conectare la Internet, la cele mai mari viteze disponibile în România, de până la 7,2 Mbps, în reţeaua Vodafone, telefonul fiind dotat cu tehnologie de conectare prin WiFi.

De asemenea, cu noul model de la Sony Ericsson, clienţii Vodafone au acces rapid la serviciile de navigaţie prin GPS, prin intermediul serviciului Vodafone Navigator. Prin activarea serviciului Vodafone Navigator, utilizatorii au acces la harta detaliată a României, care cuprinde peste 41.000 de puncte de interes, organizate în categorii precum hoteluri, restaurante, benzinării, sucursale bancare.

Noul slider de la Sony Ericsson vine echipat cu un ecran de 2,4 inch, cameră foto de 3,2 MP şi card de memorie de 4 GB, inclus în pachetul de vânzare.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb