Vodafone Office Connect, soluţie integrată de Internet şi telefonie fixă, pentru companii

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 noiembrie 2008

Vodafone România lansează Vodafone Office Connect, o soluţie integrată de comunicaţii care oferă companiilor mici şi mijlocii conexiune la Internet în bandă largă şi servicii de telefonie fixă.

Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania, declară: "După rezultatele bune obţinute de soluţiile noastre integrate de comunicaţii, utilizate de peste 8.000 de companii mari din România, Vodafone Office Connect vine să completeze portofoliul nostru de servicii pentru clienţii de business, cu o soluţie dedicată companiilor mici şi mijlocii. Obiectivul nostru este să ne menţinem poziţia de lideri de piaţă pe segmentul de business, poziţie deţinută de mai bine de doi ani, şi să ne diferenţiem în continuare prin calitatea reţelei şi a serviciilor, nivelul de inovaţie şi oferte competitive."

Astfel, cu Vodafone Office Connect companiile au la dispoziţie o soluţie performantă de date şi voce, uşor de utilizat, cu activare rapidă şi instalare imediată. Serviciul Vodafone Office Connect utilizează un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze 3G broadband de până la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul permite şi conectarea unui telefon fix, fiind alocat un număr fix Vodafone, cu prefixul "0372". În plus, odată cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creează instantaneu o zonă wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzând laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri etc.

Vodafone România oferă cea mai extinsă arie de acoperire 3G broadband, la viteze de până la 7,2 Mbps, în 522 de localităţi, reprezentând 50% din populaţia ţării.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienţi, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 26 de ţări şi reţele partenere în alte 40 de ţări. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb