Vodafone România lanează aplicaţia de plată GP Tom, în parteneriat cu Global Payments

S.B.
Companii / 1 iulie 2021

Vodafone România lanează aplicaţia de plată GP Tom, în parteneriat cu Global Payments

Vodafone România în parteneriat cu Global Payments lansează o ofertă integrată pentru digitalizarea încasărilor prin aplicaţia GP Tom, ce permite comercianţilor acceptarea plăţilor cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Aplicaţia de plată GP Tom este compatibilă cu orice smartphone cu sistem de operare Android 8.x, prevăzut cu tehnologia NFC, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

GP Tom permite comercianţilor să încaseze pe loc, de oriunde, transformând telefonul mobil în dispozitiv de plată, fără a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, soluţia GP Tom este ideală pentru firmele care desfăşoară activităţi cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum şi celor cu unităţi de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, pieţelor şi altor zone dedicate sau cu magazine mici.

"Ne bucurăm să punem la dispoziţia clienţilor noştri companii o soluţie digitală inovatoare, care le permite acestora să fructifice orice oportunitate de vânzare, prin acceptarea plăţilor cu cardul oriunde şi oricând, prin intermediul unui smartphone, în locul clasicului POS. Noua soluţie răspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate şi uşurinţă în utilizare ale micilor antreprenori şi afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atât mai mari în contextul actual. În plus, Vodafone vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care oferă comercianţilor tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicaţie de acceptare a plăţilor cu cardul, inclusiv servicii de date şi voce mobile, smartphone compatibil şi soluţia de antivirus pentru protecţia şi securitatea dispozitivului mobil", a spus Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone România.

"Ne-am propus să venim în sprijinul afacerilor mici şi mijlocii cu o ofertă unică, care să integreze soluţia mobilă compatibilă pentru aplicaţia de plată inovativă GP Tom, iar parteneriatul cu Vodafone România reprezintă liantul perfect pentru digitalizarea fluxului de încasări. Rata de adopţie a aplicaţiei inovative de plată GP Tom este în continuă creştere, iar integrarea acesteia în portofoliul de servicii Vodafone pentru business asigură o accesabilitate mult mai facilă şi o răspândire semnificativă către mediul de afaceri", a declarat Cătălin Moise, Country Manager Global Payments România.

Vodafone România pune la dispoziţia clienţilor companii pachete complete începând de la 9 euro/lună, care includ servicii de date şi voce mobile, soluţia de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuită 24 de luni şi smartphone compatibil cu soluţia GP Tom.

Comercianţii pot accesa pachetele de comunicaţii şi aplicaţia de plată GP Tom direct în magazinele Vodafone, prin consultanţii business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numărul 0790.700.800.

Aplicaţia GP Tom poate fi descărcată din Google Play Store. Imediat după activare, comercianţii pot accepta plăţi contactless efectuate cu orice tip de card, rapid şi în siguranţă. Tranzacţiile prin intermediul GP Tom se vor face în deplină siguranţă, respectând standardele de securitate din industria plăţilor. Aplicaţia GP Tom asigură procesarea rapidă a tranzacţiilor şi oferă informaţii în timp real despre încasările efectuate. Odată realizată plata, chitanţa poate fi trimisă clientului prin email, SMS sau QR code.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb