VOLODIMIR ZELENSKI: "Analizăm intenţiile ocupanţilor şi pregătim o ripostă chiar mai puternică decât acum"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 1 decembrie 2022

"Analizăm intenţiile ocupanţilor şi pregătim o ripostă chiar mai puternică decât acum"

Preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat miercuri seara că Germania a decis să transfere sistemul antiaerian Patriot în Ucraina - o măsură pentru care, spune liderul de la Kiev, generaţii întregi de ucraineni îi vor mulţumi cancelarului Scholz -, iar Statul Major ucrainean face o analiză a intenţiilor ocupanţilor ruşi pregătind o ripostă mai puternică decât în prezent, informează news.ro.

"Astăzi am avut o nouă şedinţă a Statului Major. Principalele probleme sunt regiunea Doneţk, regiunea Luhansk, regiunea Harkov, regiunea Zaporojie, regiunea Herson, Crimeea, teritoriile de pe linia frontului şi frontiera noastră de stat. Analizăm intenţiile ocupanţilor şi pregătim o contramăsură - o contramăsură chiar mai puternică decât acum", a declarat preşedintele Volodimir Zelensli în mesajul video pe care îl transmite ucrainenilor în fiecare seară.

El a precizat că se pregăteşte o nouă aprovizionare a militarilor şi este luată în calcul furnizarea de noi echipamente şi muniţii.

"Am organizat separat o reuniune pe probleme de energie şi comunicaţii. Înregistrăm rezultatele a ceea ce s-a făcut deja pentru a ne proteja sistemele. Pregătim noi soluţii. De asemenea, pregătim noi soluţii pentru a preveni orice ocazie pentru Rusia de a manipula viaţa internă a Ucrainei. Vom oferi detalii în timp util", a mai spus Zelenski.

Liderul ucrainean a anunţat că are "două ştiri internaţionale foarte importante" pentru ucraineni. Una este legată de Canada, care a emis obligaţiuni speciale în valoare de 500 de milioane de dolari canadieni pentru susţinerea datoriei suverane a Ucrainei, iar a doua vine din Germania, unde Bundestagul a recunoscut Holomodorul (marea înfometare a ucrainenilor din timpul lui Stalin) drept genocid.

"Am dori să lăudăm încă o decizie a Germaniei, care va deveni cu siguranţă istorică, - de a transfera sistemul Patriot în Ucraina. Toate generaţiile de ucraineni îi vor mulţumi cancelarului Scholz, precum şi unei întregi generaţii de politicieni germani moderni", a adăugat Zelenski, în încheierea mesajului său, fără a da alte detalii.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Zele, cu razboiul esti foarte bun, la democratie, stat de drept, respectarea drepturilor omului si ale minoritatilor, justificarea averii uriase pe care o ai....la astea nu mai gasesti cuvinte, micut ipocrit ce esti

    1. toate le stii, toate le spui..., trol mic ce esti

      Nu prea iti place adevarul. Cum ti-l spune cineva cum sari in sus ca un trol pro ce esti.

      adevarul sau ghiveciul cu jumatati de adevar completat cu insinuari? pentru ce va platesc acolo la ferma de troli?

    Cu banii si armele primite de la occidentali, circarul mai prelungeste pt o vreme, agonia Ucrainei si a ucrainienilor! Scopul vesticilor e sa lupte pana la penultimul ucrainean, ultimul fiind Zele, care trebuie extras de-acolo atunci cand situatia o va cere!

    1. Bine si corect punctat

      SI ce propui dumeata? e ca si cum ai propune sa cedam noi ardealul la unguri, pt ca aici sunt unguri (plus romani, dar na) si ardealul a fost candva al ungurilor, deci hai sa-l dam la unguri.

      Faci o comparatie nerealista. Ucraina se afla in granite nefiresti, vezi Marga.

      Multi tampiti avem in tara asta ,daca si noi ne am fi comportat cu minoritatile din tara noastra cum se comporta ucrainienii cu cei de la ei fii sigur ca ungurii ne atacau

      Ne atacau ungurii:-)? Cu ce? Cu gulasu lor:-)?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb