VOLODIMIR ZELENSKI: "Decizia SUA de livrare a 31 de tancuri Abrams 31 Ucrainei reprezintă un pas important pe calea spre victorie''

V.G.
Internaţional / 25 ianuarie 2023

"Decizia SUA de livrare a 31 de tancuri Abrams 31 Ucrainei reprezintă un pas important pe calea spre victorie''

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat astăzi că anunţul SUA privind livrarea a 31 de tancuri Abrams 31 ţării sale este un pas important pe calea spre victorie, transmite Agerpres.

Preşedintele american Joe Biden a notat, făcând anunţul, că nu este o "ameninţare ofensivă împotriva Rusiei".

Zelenski a adăugat într-un mesaj pe Twitter că "astăzi lumea liberă este mai unită ca oricând pentru un scop comun", pe care l-a descris ca fiind eliberarea Ucrainei.

Preşedintele american Joe Biden, care a făcut cunoscută mai devreme la Casa Albă trimiterea tancurilor de luptă, după un anunţ similar al Germaniei, a subliniat că se urmăreşte astfel să se acorde "ajutor Ucrainei pentru a-şi apăra suveranitatea şi integritatea teritorială" şi că "nu este vorba de o ameninţare ofensivă împotriva Rusiei".

"Nu este o ameninţare ofensivă împotriva Rusiei", a insistat Biden, citat de AFP.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. De un an ne tot spune ca dacă primește arme și bani ne aduce victoria,pana una alta vedem doar sărăcie și oligarhii ucrainienii îmbogățiți

    1. vedem si mobilizari cu arcanul ale rusilor, puscariasi deveniti mercenari Wagner, bombardarea masiva a infrastructurii civile

      raul nu se lasa dus cu una cu doua 

      Lasă mobilizării lui putin ai grija la mobilizarile idolului tău,curând o sa fii și tu carne de tun pentru slava ucraina

      pUTIN A INVADAT uCRAINA, uCRAINA SE APARA CUM POATE. CINE TINE CU ORCII E CUCCU.

      Victoria e greu de obtinut, cu o tara de trei ori mai mare. Rusii au mai fost invinsi in trecut dar greu.

    Si zeci de mii de orfani,de care presa occidentala

    nu scoate un cuvant de un an de zile,

    rusinos  

    1. orfanii exportati de Belova?

      o fi rusi-nos? 

    Reprezinta un pas important spre razboiul nuclear dorit de occident. Un razboi premeditat de occident si pregatit din 2014. Inarmarea Ucrainei, incalcarea tratatului de la Minsk si terorizarea minoritatii ruse cu mii de morti au fortat Rusia sa inceapa acest razboi. Probabil ca oricum l-ar fi inceput Ucrainienii.

    Daca Ucraina trateaza in halul asta minoritatea Romana, dupa tot ce au facut Romanii pentru ei, nici nu vreau sa ma gandesc cum era tratata minoritatea rusa. 

    Nato a atacat si dezmembrat Iogoslavia, tot pe motiv de incalcare a drepturilor minoritatilor si nici macar nu era populatia lor. Ca de obicei dubla masura! Imediat vor sari postacii pro razboi. 

    Cand rusii vor fi incoltiti si cu siguranta vor fi (lupta cu tot Occidentul, bani, arme, logistica, mercenari etc) vor folosi armele nucleare. E singurul domeniu militar unde exceleaza vs Occident. Vom muri marea majoritate dintre noi, familiile noastre, prieteni etc inclusiv postatii pro razboi care isi doresc cu atata ardoare razboiul cu rusii. 

    Vor scapa politicienii la adapost si bogatii care vor fugi, asa cum au fugit din Ucraina la inceput. 

    E ciudat ca pentru decizii minore se fac referendumuri, se mimeaza democratia, dar pentru implicarea unei tari in razboi cu buna stiinta, deciziile le iau politicienii si NATO, fara sa intrebe pe nimeni. 

    1. sigur,asa este,la referendum pt familie,ne-au intrebat,daca vrem sa trimitem armament in ua,combustibil ,munitie gratis si noi sa platim 8 lei pe litru,deficit de peste 30 miliarde( din care cel putin 6 stim unde s-au dus) aici se subantelege DAAAAAAA!

      in UA ,au marit pedeapsa pt dezertare la 15 ani,iar neexecutarea ordinului militar la 10 ani inchisoare,adica esti trimis in linia intai,daca nu vrei iei 10anisori dar cred ca te vei spanzura in celula intr-un acces de constiinta!

      pacat de copii ucrainienilor si rusilor care vor fi orfani pt interese meschine ale marilor puteri ce folosesc ua pt poligon de testare si luarea perlelor Ucrainei platindu-le in armament invechit! 

      Mare bucurie pe tot mapamondul,se dau tancuri ucrainei,mai ales la televiziunile pro razboi

      Televiziunile sunt slugile abjecte ale propagandei stapanilor.

      Foarte buna observatia. A semnalat si Aldous Huxley inca din anii '30 ca in democratie partidele simuleaza dezbaterea pentru chestiuni neimportante si cad de acord asupra celor importante.

      CE ALTCEVA PUTEM FACE ? RUSII AU INCEPUT ACEST RAZBOI. TOATE PROVOCARILE LE-AU FACUT EI INCEPAND CU 2014. CE S-A INTAMPLAT IN 2014? AU FURAT CRIMEA. CINE S-A "SEPARAT DE UCRAINA" CU AJUTORUL RUSILOR? RUSII DIN DONBAS. TOTUL E O PROVOCARE DIN RUSIA.

      SI ACUM CE PUTEM FACE ? VRETI RUSI IN ROMANIA? O SA LE DATI MASINILE DE SPALAT SI DORMITI AFARA CA SA STEA EI LA VOI IN CASE?? ASA CA SA FIE PACE NE INTINDEM PE JOS CA NISTE RAME???  

      CEDAM LA SANTAJUL UNOR TERORISTI CU BOMBE ATOMICE??? CEDAM AZI VOR INCERCA DIN NOU SI DIN NOU. 

      TOATA LUMEA VREA PACE. NU S=A MILOGIT MACRON , SCHOLT, ERGOGAN DE PUTIN , HAI SA FACEM PACE?? NU AU FOST RUNDE DE NEGOCIERI UCRAINA RUSIA FARA REZULTAT? NU VOR PACE RUSII ASTA-I DIN PACATE REALITATEA.

      Bine punctat.Dupa tancuri,vor urma avioane si rachete cu raza lunga de actiune.O Rusie incoltita devine imprevizibila in privinta arsenalului nuclear.Nu tin nici cu rusii nici cu ucrainienii.Si unii si altii ne dusmanesc.Chiar imi este indiferent cine castiga sau pierde acest razboi.Dar nu vreau sa am de suferit ca roman pentru un razboi care nu i al nostru.

      Ești demn de milă!

    Nu am nimic cu evreii sunt oameni de toata stima ,am avut in Bucovina profesori de trei etnii printre care si evrei,armeni si tatari la fel de ok toti(profesorului evreu i se datoreaza si o carte minunata "Istoria Bucovinei")dar Zelenski vrea cu tot dinadinsul sa ingroape tot continentul.

    Iar interzicerea limbi romane in Bucovina de nord m-a lasat masca, cu ce le-am gresit noi romanii?

    Porosenko de ce n-a facut razboi sa distruga tot, acum produce ciocolata! 

    Fanii razboiului nuclear in delir,

    slava ukri 

    Inteleg ca e mare suparare pt ca ukraina e inarmata pt a-si apara independenta si integritatea teritoriala . Cei care tineti ct rusii ce vreti ?

    - sa -i lasam pe ukraineni fara ajutor ca sa le ia rusii tara ?  

    Cine a pornit acest razboi? 

    Cati ukraineni civili au fost ucisi pana acum?  

    Dar copii?

    Siti ce va zic?  

    1. NATO a pornit acest razboi. In 2014, sub forma unui razboi civil prin care descreieratii nazisti din fUkraine macelareau, exterminau minoritatea rusofona din estul tarii.

      Iti spun eu cati ucrainieni civili din Donbas au fost ucisi. Peste 10 000 din 2014 pana in 2021.

      Daca nici asta nu stii pana acum, esti complet dezinformat, cu creierii pe campi. Asta o spune ONU, Inaltul Birou pentru Drepturile Omului. 

      Iar acum au trecut la exterminare minorităților românești

      In 2014 nu erau militarii rusi si kgb-istii veniti in permisie in vizita in Ucraina?

    Mare scărbă ești.

    S-a dat drumul la "corul bocitoarelor mujice":-)..."Curajosii" mujici care la inceputul razboiului amenintau ca in trei zile sunt cu tancurile la Berlin, acum tremura pentru 31 de tancuri Abrams:-)...Ruptii in fund s-au trezit ca lumea nu mai da doi bani pe amenintarile lor. Si acum o vorba si despre amenintarile lor penibile cu atacul cu armele nucleare. Nici vorba de asa ceva. S-a facut un studiu, si pana acum 40% din lansarile mujicilor de rachete conventionale au esuat. Inchipuiti-va nu 40% rata de esec la ICBM-uri, una sa fie si silozul ala pe o raza de 1000 km e desert radioactiv:-)...De aceea nici o tara nu va lansa prima pentru ca nu ai certitudinea ca toate lansarile vor fi un succes si o faci doar cand esti atacat pentru ca atunci nu mai conteaza, oricum va exploda o incarcatura nucleara fie inamica fie un rateu propriu. Ar mai exista o solutie, sa lansezi de pe un submarin sau prin intermediul unui bombardier. Aici iarasi avantaj SUA, avand bombardiere stealth:-)...In concluzie, mujicilor, ramaneti cu amenintarile si cu jelania:-)...Slava Ucraini!

    1. Drogatii de la ISIS au distrus singuri 140 de tancuri Abrams. Cate sute crezi ca vor distruge rusii? Pe toate. Pe toate pe care le are NATO.

      asa este nazistule !

      "slava ukraina nazista ! " 

      te asteapta batalionul Azov !

      de ce nu mergi ?  

      Da? Nu e o problema? Atunci de ce va vaicariti atat troli rusesti vorbitori de romana, pentru ca Ucraina primeste poate 100-200 de tancuri?

    Din presa NATO, "National Interest"

    "While the chances of a direct confrontation between Russian forces in the area and ISIS operated armor are fairly remote, there is a small possibility that could happen. ISIS has destroyed or captured a number of the Iraqi Army’s 140 M1A1 SA Abrams tanks. While many of these tanks were destroyed using anti-tank missiles, at least a few were captured and may continue to be operated by the terrorist organization. Most of those Abrams tanks are probably operating in Iraq (if they are still functional), but it’s not completely inconceivable that ISIS might move some into Syria. 

    So how would ISIS’ Abrams fare versus the best Russian-owned and operated tanks? Probably not very well—the Russian crews are professional soldiers, with proper training, tactics and a functional logistical train. ISIS, meanwhile, might have some veterans of Saddam Hussein’s army, but they aren’t exactly experts at employing an Abrams or even mechanized warfare in general given their past performance." 

     

    Sa recapitulam. ISIS a capturat sau distrus 140 de tancuri Abrams ale armatei Irakului. Poftim? Teroristii aia in tenesi si cu kalasnicoave? Au capturat sau distrus O SUTA PATRUZECI de tancuri Abrams? Cele mai bune din lume? Cate primeste Ucraina? 15? HAHAHAHAHAHAHA

    Cum au reusit ISIS asta? Cu rachete anti-tanc. Care se gasesc pe toate drumurile acum in Ucraina, inclusiv la rusi. 

    1. Multi troli rusi s-au activat pe aicea. "Patriotii" care si daca ar fi atacata Romania ar tine cu inamicul. Vai de noi cu asa concetateni.

      Foarte buna observatia, trimite-o si speriatilor care conduc Rusia, dupa anuntul ca ajung tancuri occidentale in fUkraina, se umflau in pene ca le sparg ca pe nuci dar se si vaitau ca razboiul ajunge la un nou nivel.

      Nu este nimeni speriat in Rusia. Asta titreaza presa de scandal, in mod fals.

      Peskov a fost foarte calculat. Putin nici nu a comentat.

      Abia asteapta rusii sa vaneze tancuri naziste. 

    de vreo luna se tot screm sa faca o cheta cu tancuri , acum sa vedem cum schimba soarta razboiului cu o suta de tancuri pe care le-au strans , ca asa zicea analistul tudor radu .

    1. Gresit, nu cheta a fost problema ci acceptul nemtilor cumparati de mujici de a permite transferul tancurilor din alte tari...ati crezut ca e suficient sa cotizati la nemti:-)...Wrong, alfa male in NATO is SUA:-)

      Nu trebuie sa se schimbe soarta razboiului, Ucrainienii au fost luati prin surprindere, rusii au intrat cu tancurile pana la Kiev. Dar incet-incet au fost alungati, Kievul e liber de rusi, Hersonul la fel, in nord s-au mai eliberat niste teritorii. Ucraina daca merge tot asa, va reusi sa -i scoata pe orci din tara. In plus 100 de tancuri sunt numai de la US, Polonia si Germania. Mai sunt si altii care vor trimite.

      Si mai stii poate piticul atomic va fi de acord sa negocieze. Ati vazut ca au anexat teritorii(ilegal), dar nu au stabilit granitele acelor teritorii. O impartire la jumate ar fi onorabila si pt rusi si pt ucraina, desi Ucraina nu cred ca o vede asa.  

      ti-am mai spus sa ma scutesti de completarile tale , vezi-ti de belele tale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb