Vosganian va fi preşedintele Comisiei de privatizare de la Electrica Muntenia Sud

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 27 aprilie 2007

Executivul a modificat, în şedinţa de miercuri, componenţa comisiei pentru coordonarea privatizării Electrica Muntenia Sud, ca urmare a restucturării Guvernului, comisia urmând să fie prezidată de ministrul economiei şi comerţului, Varujan Vosganian, se arată într-un comunicat remis, joi, NewsIn.

De asemenea, în componenţa comisiei pentru coordonarea privatizării Electrica Muntenia Sud se mai regăsesc preşedintele Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului - Teodor Atanasiu, secretarii de stat din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor - Doina Dascălu şi Darius Meşca, secretarul de stat din Minister Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse - Valer Bindea, secretarul de stat din Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile - Lucia Varga şi preşedinte Consiliului de Administraţie al Electrica - Cristian Marian Olteanu.

Comisia pentru coordonarea privatizării filialei de distribuţie şi furnizare a energiei electrice Electrica Muntenia Sud are ca atribuţii coordonarea activităţii comisiei de negociere şi analiza informărilor primite de la comisia de negociere cu privire la stadiul discuţiilor cu ofertanţii. De asemenea, comisia de coordonare analizează şi avizează raportul comisiei de negociere privind finalitatea procesului de privatizare şi prevederile contractului de privatizare şi ia deciziile care se impun pe parcursul derulării procesului de privatizare.

În vara anului trecut, Enel SpA Italia a câştigat cursa pentru privatizarea societăţii Electrica Muntenia Sud, cu o ofertă de 820 de milioane de euro. Termenul pentru vânzarea pachetului de 67,5% din Electrica Muntenia Sud a fost amânat, din cauza scandalului legat de implicarea consultantului bulgar Stamen Stanchev în privatizarea acestei societăţi, cu ajutorul căruia Enel ar fi câştigat licitaţia.

La finele lunii ianuarie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit că termenul final pentru privatizarea societăţii este 17 iulie 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb