VTEX, desemnată lider în raportul IDC MarketScape din 2024

F.D.
Companii / 15 februarie

VTEX, desemnată lider în raportul IDC MarketScape din 2024

VTEX, platforma enterprise de comerţ digital cu ajutorul căreia brandurile B2C şi B2B îşi gestionează operaţiunile de comerţ la nivel global, a fost recunoscută ca lider în cel mai recent raport IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms for Midmarket Growth 2024 Vendor Assessment. Distincţia este cu atât mai importantă, cu cât VTEX a primit statutul de lider în rândul celor 25 de furnizori de comerţ digital evaluaţi pentru capacităţile şi abordarea lor strategică în utilizarea de tip B2C, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, anunţul vine la doar câteva luni distanţă după ce VTEX a primit statutul de lider şi pentru comerţul digital B2B, în raportul Leader in the IDC MarketScape: B2B Digital Commerce for Midmarket Growth 2023-2024 Assessment. Această dublă recunoaştere subliniază abilitatea VTEX de a veni în sprijinul clienţilor săi din diferite industrii, cum ar fi retail, FMCG, alimente, producţie, distribuţie şi altele, cu modele de afaceri unice de comerţ digital. Raportul IDC MarketScape a identificat următoarele puncte forte în cazul VTEX:

VTEX excelează prin capacităţile sale de comerţ unificat şi marketplace nativ

Comerţul Unificat este un termen cu multe posibile definiţii în comerţ; VTEX poate acoperi integral fiecare unghi posibil - B2B, B2C, B2X, omnichannel (retail plus ecommerce), comerţ experienţial (live commerce, conversational commerce şi guided shopping), dar şi marketplace-uri - fie direct, fie prin integrări API în platformele de tip composable.

Capacităţi native de marketplace şi OMS: VTEX oferă atât module OMS, cât şi marketplace, care le permit comercianţilor să opereze propriile marketplace-uri online şi să vândă în magazinele online ale altora foarte rapid şi cu efort minim.

Soluţii pentru dezvoltatori şi dezvoltare eficientă fără server

Developer-friendly: Capabilităţile CLI şi suportul API ale platformei VTEX, precum şi caracteristicile de utilizare TypeScript, React, GraphQL şi Node.js, pot simplifica procesul de dezvoltare şi asigură integrarea şi organizarea eficientă a datelor.

Platformă de dezvoltare fără server: VTEX IO serveşte ca o platformă cuprinzătoare low-code, permiţând dezvoltarea rapidă şi extinderea soluţiilor de ecommerce. Se bazează pe o infrastructură nativă în cloud pentru scalare automată, spaţii de lucru pentru A/B testing care nu afectează experienţa utilizatorilor, dar şi cadre pentru magazine şi aplicaţii care asigură personalizarea uşoară şi crearea de aplicaţii şi integrări custom.

"VTEX şi-a luat dintotdeauna angajamentul de fi cea mai completă platformă de comerţ digital, iar după 23 de ani, 3.400 de magazine online active şi prezenţă activă în 38 de ţări, credem că desemnarea ca lider în acest raport este o dovadă a forţei tehnologiei noastre. Brandurile şi retailerii recunosc evouţia trendurilor din ecommerce şi adoptă canale multiple pentru a ajunge mai uşor la clienţii lor. VTEX este poziţionată la intersecţia dintre funcţionalitate şi eficienţă, oferindu-le afacerilor resursele de care au nevoie pentru a economisi timp şi bani, în timp ce se poziţionează în faţa audienţei", a declarat Santiago Naranjo, CRO în cadrul VTEX.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb