WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice pe teritoriul României

T.B.
Companii / 13 februarie

WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice pe teritoriul României

Într-un an remarcabil pentru industria energiei regenerabile, WALDEVAR ENERGY S.R.L şi-a consolidat poziţia pe piaţa energetică din România, demonstrând o dinamică impresionantă şi o capacitate excepţională de realizare a proiectelor fotovoltaice, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. Compania a contractat un volum total de 481 MW pe teritoriul României, evidenţiindu-se prin finalizarea a peste 30 de proiecte fotovoltaice, care totalizează 184MW în anul 2023, precizează sursa.

Volumul contractat este programat să fie finalizat până în luna aprilie 2024, marcând un semnificativ pas înainte în angajamentul companiei către promovarea energiei verzi şi susţinerea tranziţiei energetice în România, potrivit comunicatului. Această performanţă subliniază expertiza şi eficienţa WALDEVAR ENERGY în domeniul energiilor regenerabile şi stabileşte un precedent important pentru ritmul şi scala la care pot fi realizate proiectele de energie verd cu resurse locale, transmite sursa citată.

Aceste realizări marchează un progres semnificativ în direcţia obiectivelor naţionale de tranziţie energetică şi demonstrează capacitatea WALDEVAR ENERGY de a gestiona proiecte complexe şi de mare amploare, indică sursa. Cu o echipă de peste 600 de specialişti şi o flotă proprie de peste 65 de utilaje de ramming dedicate constructiei de parcuri fotovoltaice, compania se distinge prin soluţii integrate la cheie pentru sisteme fotovoltaice. WALDEVAR ENERGY oferă servicii complete de proiectare, studii specializate, construcţii civile specifice, instalarea structurilor fixe şi a sistemelor tracker, a echipamentelor, testarea şi punerea în funcţiune a sistemelor fotovoltaice, arată datele comunicatului. De asemenea, compania asigură conectarea eficientă la reţeaua electrică, inclusiv lucrări în reţeaua de înaltă tensiune, cu autorizare ANRE. Oferta WALDEVAR ENERGY se completează cu servicii de mentenanţă post-instalare, garantând funcţionarea optimă a centralelor fotovoltaice, informează compania.

Cu o remarcabilă capacitate de construcţie remarcabilă de 2,5 MW pe zi, WALDEVAR Energy accelerează tranziţia către o economie verde şi stabileşte noi standarde de eficienţă şi adaptabilitate în industrie. Acest succes se bazează pe soluţii inovative proprii şi pe o mobilizare rapidă a resurselor, care permit companiei să răspundă agil la nevoile pieţei şi să contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon, menţionează sursa.

Potrivit comunicatului, "Viziunea noastră este să fim la frontiera inovaţiei în domeniul energiei regenerabile, sprijinind România şi Europa în atingerea obiectivelor de sustenabilitate prin proiecte realizate cu şi pentru partenerii noştrii. În cel mai important an energetic, WALDEVAR Energy este dovada angajamentului şi a excelenţei în promovarea unui viitor cât mai verde şi în reducerea continuă a costului energiei.", a declarat Christian Leonte, Director Business Development WALDEVAR Energy S.R.L.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb