Wallberg demareaza o noua cladire rezidentiala la Timisoara cu o valoare de 10 milioane de euro

T.B.
Companii #Construcţii / 13 martie

Wallberg demareaza o noua cladire rezidentiala la Timisoara cu o valoare de 10 milioane de euro

Clădirea denumită simbolic Four va avea un regim de înălţime de 11 etaje şi va cuprinde 77 de unităţi individuale, se arată într-un comunicat al Wallberg, remis redacţiei. Valoarea proiectului este estimată la peste 10 milioane de euro, conform sursei. Numărul apartamentelor pe care Wallberg le pregăteşte la Timişoara, în faza 1 a proiectului, va depăşi astfel peste 500 de unităţi. La acestea se adaugă peste 400 de locuri de parcare, dintre care 89 dedicate clădirii ce urmează să fie dezvoltată, dar şi o suprafaţă generoasă destinată spaţiilor verzi şi un parc de 6.000 mp, transmite compania.

Potrivit comunicatului, "Odată cu realizarea celei de-a patra clădiri, proiectul XCity Towers ajunge la jumătatea drumului şi intră într-o etapă de maturitate. Urmează o etapă de repoziţionare, pe segmentul premium, fapt subliniat atât de zona în care dezvoltăm, dar şi calitatea locuirii pe care o propunem, acest mix de concept, spaţii verzi, aerisire, suprafeţe, calitatea lucrărilor şi calitatea materialelor folosite, Clădirea a patra denumită sugestiv Four, este o clădire tematică, cu o arhitectură ce se diferenţiază faţă de întregul proiect, marcând un milestone pentru etapa în care ne aflăm. Ponderea apartamentelor cu suprafeţe mari a crescut, avem doar 7 unităţi pe nivel şi propunem un mix echilibrat între 2 şi 3 camere. Respectăm toate standardele nZEB, propunem finisaje premium, cel mai avansat sistem smart home din piaţă şi încălzire în pardoseală, clădirea va fi echipată cu panouri solare şi pompe de căldură pentru creşterea eficienţei energetice. ", subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg Properties.

Clădirea va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, două şi trei camere, respectiv penthouse - cu terase generoase sub formă de logie. Apartamentele au un grad ridicat de de ergonomie si versatilitate, fiecare apartament având proiectat un spaţiu de birou. Preţul mediu de lansare se va situa în jurul valorii de 2.000 euro/mp + TVA, iar preţurile parcărilor pornesc de la 6.500 euro + TVA, se arată în comunicat.

Dezvoltatorul păstrează în conceptul propus elementele prin care s-a remarcat deja pe piaţă şi care constituie semnătura Wallberg, precum balcoanele de tip logie, dar şi pereţii cu zidărie dublă între apartamente pentru un plus de confort şi intimitate, caracteristici cu atât mai necesare cu cât munca de acasă devine o normalitate, conform sursei.

Decizia de a construi o nouă clădire rezidenţială într-o perioada considerată de unii incertă din punct de vedere economic, suprapunându-se totodată cu lucrările de finalizare a unei alte clădiri cu aproape 150 de apartamente din proiect, vine ca urmare a succesului înregistrat de XCity Towers pe piaţa din Timişoara, informează compania.

XCity Towers are avantajul de a se afla la câteva minute de principalele zone de atracţie ale oraşului, dar de a se bucura, în acelaşi timp, de o localizare privilegiată, retrasă, într-o zonă verde, departe de agitaţia marilor bulevarde, oferind intimitate şi siguranţa unei vieţi armonioase. Zona Bucovinei din Timişoara este una din cele mai bine cotate, dar şi căutate zone din Timişoara, recunoscută pentru viaţa liniştită, se mai arată în comunicat. Calea Torontalului completează calităţile de locuire prin accesul excelent, atât spre principalul hub comercial al oraşului, cât şi spre zonele office, respectiv locuri de petrecere a timpului liber preferate de timişoreni. XCity Towers cumulează astfel avantajele celor două zone, fiind aproape de tot ceea ce contează pentru a te bucura de viaţa în oraş, dar beneficiind de o oază de linişte şi intimitate. XCity targetează tineri aflaţi în plină expansiune a vieţii profesionale şi personale, angajaţi în multinaţionale dar şi antreprenori, cu venituri în creştere şi perspective de dezvoltare, menţionează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb