West Gate Studios organizează primul târg de joburi desfăşurat într-un campus

Elena Deacu
Companii / 8 aprilie 2015

Campusul privat West Gate Studios va organiza, în luna aprilie, West Gate Career District, primul târg de joburi desfăşurat într-un campus, eveniment ce va reuni 20 de companii participante şi va atrage peste 2.000 de vizitatori.

Prima ediţie a West Gate Career District va avea loc în perioada 20-26 aprilie, în complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24. Evenimentul îşi propune să reunească, sub aceeaşi cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, de la IT la sistemul medical, cu scopul de a facilita accesul studenţilor şi tinerilor profesionişti la ofertele disponibile pe piaţa muncii.

Pe durata târgului, 20 de companii vor avea ocazia de a-şi promova posturile vacante şi stagiile de practică, fiind aşteptaţi peste 2.000 de studenţi. Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidenţilor din West Gate Studios, iar printre partenerii West Gate Career District se numără: eJobs, Forumul Tinerilor din România şi Centrul de Asistenţă pentru Dezvoltare Durabilă şi Resurse umane. Ziarul Bursa este partener media al evenimentului.

"Conceptul evenimentului este unic: echipa organizatoare este formată exclusiv din studenţi, întrucât noi înţelegem cel mai bine ce îi atrage pe tineri, iar locaţia aleasă completează ideea centrală a West Gate Career District: un eveniment organizat de şi pentru studenţi", a declarat Mihaela Cazacu, preşedintele Consiliului Rezidenţilor West Gate Studios. "Pe lângă cei 1.800 de tineri care locuiesc în West Gate Studios, îi aşteptăm la eveniment şi pe vecinii cazaţi în căminele din apropiere, în Leu şi în Regie, care pot ajunge foarte uşor cu metroul", a adăugat Mihaela Cazacu.

Consiliul Rezidenţilor reprezintă şi deserveşte interesele tuturor celor care locuiesc în campusul West Gate Studios. Consiliul Rezidenţilor este format din rezidenţi ai campusului şi este responsabil de organizarea evenimentelor şi activităţilor pentru studenţi, grupate sub denumirea generică de "Community Spirit", care au menirea de a promova interacţiunea socială si personală, precum şi dezvoltarea profesională.

"Prin dezvoltarea West Gate Studios, primul campus privat din România, ne-am dorit încă de la început să oferim tinerilor mai mult decât spaţii pentru locuire, să le oferim o comunitate . Suntem mândri că în doar cei trei ani de funcţionare, Consiliul Rezidenţilor a reuşit să organizeze peste 50 de evenimente: de la workshop-uri, la petreceri tematice şi diverse activităţi educaţionale", a afirmat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Developement, proprietarul West Gate Studios.

West Gate Studios este mai mare campus privat România şi găzduieşte peste 1.800 de studenţi şi tineri profesionişti de diferite naţionalităţi, care locuiesc în cele 925 de garsoniere şi apartamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb