Wiener Privatklinik din Austria a deschis reprezentanţă în România

Gabriel Tănase
Companii #Sănătate / 22 noiembrie 2016

Wiener Privatklinik din Austria a deschis reprezentanţă în România

Spitalul privat Wiener Privatklinik (WPK) din Viena a lansat, în această lună, reprezentanţa oficială în ţara noastră, în sectorul 1 al Capitalei, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei.

Prin intermediul său, pacienţii si partenerii medicali români care doresc să acceseze servicii medicale în cadrul Wiener Privatklinik, pot obţine toate informaţiile necesare direct de la reprezentanţii centrului medical.

WPK este unul dintre puţinele spitale private din Europa care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului - imunoterapia.

Potrivit sursei citate, conducerea spitalul a hotărât deschiderea reprezentanţei în contextul în care pacienţii români reprezintă aproximativ 20% din totalul pacienţilor străini, iar în prima jumătate a acestui an numărul lor a crescut cu 40% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la un număr de 300 de pacienţi. Principalele afecţiuni pentru care pacienţii din ţara noastră aleg serviciile medicale oferite de WPK sunt afecţiuni din domeniul ortopediei şi traumatologiei, urmate de afecţiunile oncologice şi cele cardiovasculare.

"Reprezentanţa locală va oferi o punte de comunicare usoara între pacienţii din România şi spitalul din Viena, şi va oferi pacientului toate informaţiile necesare despre tratamentele disponibile la WPK şi îl va îndruma către medicul specialist potrivit pentru preluarea cazului său. (...) Un alt aspect important este faptul că vom putea monitoriza mai îndeaproape recuperarea postoperatorie a pacienţilor, odată reveniţi în ţară. De asemenea, periodic vor veni aici medici specialişti ai spitalului, pentru a susţine prezentări despre cele mai moderne tratamente existente, în special pentru afecţiunile principale de care suferă persoanele din România", a declarat prim. dr. Walter EBM, CEO-ul Wiener Privatklinik.

Spitalul Wiener Privatklinik din Viena deţine nouă centre de competenţă, oferind pacienţilor săi diagnostic şi tratament în mai multe specialităţi medicale - de la oncologie si medicina personalizată a cancerului, medicină cardiovasculară, chirurgia nervilor periferici, ortopedie, medicină sportivă şi chirurgie traumatologică, radiologie intervenţională şi microchirurgie, chirurgie plastică, până la recuperare medicală şi investigaţii specifice domeniului aeronautic.

"Centrul de Excelenţă în Oncologie WPK (...) este unul printre puţinele centre din Europa care oferă pacienţilor tratamente personalizate împotriva cancerului, pe baza analizei genetice a tumorii canceroase. Strategia de tratament personalizat este elaborată de o comisie interdisciplinară de experţi în Oncologie, Genetică şi Biologie Moleculară - Tumor Board a spitalului şi conţine, pe lângă tratamente oncologice clasice (chimioterapia, radioterapia sau intervenţia chirurgicală), două dintre cele mai moderne terapii folosite la nivel mondial în tratarea cancerului: terapia personalizată ţintită şi imuno-terapia. În funcţie de evoluţia bolii, după un anumit număr de administrări, pacientul poate continua tratamentul în ţară sa, pe baza colaborărilor internaţionale stabilite de către specialiştii WPK cu colegii lor din alte ţări europene", precizează comunicatul.

Spitalul WPK din Viena dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operaţie şi oferă servicii de imagistică avansată, fizioterapie şi recuperare medicală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb