Wizrom a crescut pe segmentul retail şi distribuţie în primul semestru

F.A.
Companii / 7 august 2013

Furnizorul de soluţii ERP, Wizrom Software, a înregistrat, în primul semestru, o creştere de 80% a veniturilor din implementări de instrumente software la clienţi din segmentul retail şi distribuţie, se arată într-un comunicat de presă.

"Am avut pe segmentul retail şi distribuţie o creştere de 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut datorită deciziei jucătorilor din domeniu de a-şi optimiza costurile operaţionale. Am înregistrat o cerere în creştere atât de la noi clienţi, cât şi de la clienţi existenţi - pentru noi module", a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

"Deşi la nivel general, marea majoritate a companiilor a întâmpinat dificultăţi în primul semestru, semnalele în piaţă arată ca în semestrul al doilea există potenţial de creştere. Deja luna iunie din 2013 este mai bună în comparaţie cu luna iunie din 2012", a explicat Adrian Bodomoiu.

Pentru întreg anul, Wizrom estimează o evoluţie pozitivă ce va veni în principal datorită interesului mai mare al mediului de afaceri faţă de optimizarea costurilor operaţionale cu ajutorul soluţiilor software. "De asemenea, firmele mari care şi-au relocat producţia în România urmează să implementeze astfel de soluţii software, respectând standardele companiilor mamă. În plus, firmele încep să se alinieze la normativele europene care presupun regăsirea istoricului procesului de producţie, de la materia primă, la produsul finit, iar acest lucru se poate face foarte uşor cu o soluţie de genul Supply Chain Management", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb